Paimion seurakunnan tilojen vuokraaminen

Paimion seurakunnan tiloja voi vuokrata eri tarkoituksiin, esimerkiksi kirkollisia toimituksia (kaste, muistotilaisuus), rippijuhliin tai vaikkapa  syntymäpäiväjuhliin. Tilat ovat vuokrattavissa silloin, kun ne eivät ole seurakunnan omassa käytössä.

Mikaelintalon salit ovat lauantaisin muistotilaisuuskäytössä. Pääsääntöisesti muistotilaisuustilat varataan siunausvarauksen yhteydessä.
Muistotilaisuustilat varataan Paimion kirkkoherranvirastosta tai Sauvon seurakuntatoimistosta.

Kastejuhlatilat varataan Mikaelintalon vahtimestarilta Liisa Tommilalta. Jos myös kastetilaisuus on Mikaelintalolla, varataan pappi kirkkoherranvirastosta.

Lisätietoja muista varauksista saa seurakunnan talouspäälliköltä Henna Ahtiselta.

Alasivuilla on eri tilojen tilavuokramaksut