Paimion seurakunnan laskutusosoitteet

Käsittelemme ostolaskut sähköisesti. Verkkolaskutus nopeuttaa sekä lähettäjän että vastaanottajan toimintoja.

Laskutusosoitteet

Paperilaskut

Kirkon Palvelukeskus/
Paimion seurakunta
003701361764
PL 5018
02066 DOCUSCAN

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä, ei välitetä eteenpäin. Virheellisin, vanhoin tai puutteellisin laskutusosoitetiedoin toimitettuja paperilaskuja ei huomioida 15.11.2021 jälkeen.

Huomioittehan, että osoitteeseen saa lähettää vain laskuja, eikä sitä voi käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Sähköpostiosoite laskuille:

kkr.pl5018@xbs-salo.com

Tähän osoitteeseen voi lähettää laskuja sähköpostitse. Laskun on oltava pdf-muodossa.

Verkkolaskuosoite:

003701361764

Verkkolaskuoperaattori: CGI

Välittäjätunnus: 003703575029

Laskutusohjeet

Laskut tulee aina lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Verkkolaskun laskutusformaatin tulee verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai
TEAPPSXML3.0 formaatteja. Lisätietoja osoitteesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa.

Toimittajaportaali

Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskusLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeetLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa seurakunnan taloustoimisto. Taloustoimiston yhteystiedot tästä linkistä.

Paimion seurakunnan Y-tunnus

Paimion seurakunnan Y-tunnus on 0136176-4