Apua ja tukea elämän eri vaiheille

Diakonian tehtävänä on olla konkreettisesti ihmisten elämän keskellä ja tunnistaa sekä vastata sieltä esiin tuleviin haasteisiin. Tarkoituksena on auttaa ja ohjata ihmisiä ottamaan vastuuta omasta elämästään, löytää ihmisen omia voimavaroja ja ennen kaikkea välittää kuvaa armollisesta Jumalasta.

Kun kaipaat keskusteluapua, papit ja diakoniatyöntekijät ovat sinua varten.

Diakoniatyöntekijöiltä voit saada apua myös taloudellisiin ongelmiin sekä neuvontaa ja tukea arjessa jaksamiseen. Ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijään ja varaa tapaamisaika.

Ruokajako

Sekä Paimiossa että Sauvossa on ruokajako viikottain.

Paimiossa Tukipiste on avoinna tiistaisin klo 9-11 Lähetyksen kirpputorin tiloissa osoitteessa Vistantie 24 (entisen Putkan tiloissa).
Kulku Paltantien puolelta. Tukipiste toimii yhteistyössä Mäkitupa ry:n kanssa.

Sauvossa Aamupala ja ruokakassien jako on tiistaisin klo 9-11 seurakuntatalossa os. Pappilantie 2, Sauvo.

Diakoniatoimisto

Mikaelintalo
Pyölintie 3, 21530 Paimio

Päivystys keskiviikkoisin klo 9-11.

Puhelinnumerot
050 3428 090,

Sauvon seurakuntatoimisto
Pappilantie 2, 21570 Sauvo

Diakonin päivystys tiistaisin klo 15-17.

Kirkon yhteiset palvelut

Apua tarjoavat myös Palveleva puhelin ja Palveleva netti sekä Perheasiain neuvottelukeskus, jonka perheneuvonnan palvelut ovat Turussa. Alla on myös muita linkkejä, joiden kautta voi saada apua erilaisissa elämän kysymyksissä.

Palveleva puhelin

Palveleva puhelin numerossa 0400 22 11 80 tarjoaa soittajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse nimettömänä.

Palveleva netti

Palveleva netti on kirkon verkkoauttamispalvelu. Halutessasi nimettömässä viestissä voit kertoa mieltä painavista asioista. Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia. Myös he toimivat nimettömästi. Viestiisi vastataan viiden päivän kuluessa. Kiireellisessä asiassa voit soittaa Palvelevaan puhelimeen. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.

Kirkko Facebookissa

Tällä sivulla voi keskustella luottamuksellisesti kirkon työntekijän kanssa aina, kun heitä on paikalla ja vapaana. Parhaiten tavoitat chat-työntekijän klo 14-21 välisenä aikana.

Käsi tavoittelee ylhäältä tulevaa, auttavaa kättä taivastaustalla.