Apua ja tukea elämän eri vaiheille

Diakonian tehtävänä on olla konkreettisesti ihmisten elämän keskellä ja tunnistaa sekä vastata sieltä esiin tuleviin haasteisiin. Tarkoituksena on auttaa ja ohjata ihmisiä ottamaan vastuuta omasta elämästään, löytää ihmisen omia voimavaroja ja ennen kaikkea välittää kuvaa armollisesta Jumalasta.

Kun kaipaat keskusteluapua, papit ja diakoniatyöntekijät ovat sinua varten.

Yhteydenotot työntekijään puhelimitse tai sähköpostitse.

Yhteystiedot Paimio

Saara Kerola: puh. 050 3428 091, saara.kerola(at)evl.fi

Marika Hietanen, puh. 044 7735 892, marika.hietanen(at)evl.fi

Yhteystiedot Sauvo

Hannele Airola: puh. 050 7735 885, hannele.airola(at)evl.fi

Diakoniatyöntekijöiltä voit saada apua myös taloudellisiin ongelmiin sekä neuvontaa ja tukea arjessa jaksamiseen. Ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijään ja varaa tapaamisaika.

Avoimet tapaamispaikat

Aamiaiskahvila on Sauvossa tiistaisin klo 9-10.30 seurakuntatalossa osoitteessa Pappilantie 2, Sauvo. Tulethan paikalle ainoastaan terveenä.

Ruokakassijako Paimiossa

Ruokakassi varataan maanantaisin klo 9-10.30 välisenä aikana soittamalla Saaralle, puh.  050 3428 091 tai Marikalle, 044 7735 892.
Ilmoittautumisen yhteydessä saat noutoajan. Ruokakassin nouto on Mikaelintalolta (Pyölintie 3).

Ruokakassijakoa ei ole maanantaina 25.10.2021!

Huomio! Ruokakasseja on rajoitettu määrä.

Tulethan paikalle ainoastaan terveenä, muistathan kasvomaskin ja turvavälit. Annathan myös asiointirauhan muille hakijoille.

Huomaa, että jakopäivä on nykyään maanantai.

Ruokakassit on tehty valmiiksi, omaa kassia ei tarvita. Ruokakasseja annetaan yksi kassi hakijaa kohden. Kasseja on rajoitetusti.

Tiedustelut

• Saara Kerola, puh. 050 3428 091 tai saara.kerola(at)evl.fi.
  • Marika Hietanen, puh. 044 7735 892 tai marika.hietanen(at)evl.fi

Ruokajako Sauvossa

Sauvossa on ruokajako tiistaisin Aamiaiskahvilan yhteydessä klo 9.30 alkaen Sauvon seurakuntatalolla (Pappilantie 2).

Tulethan paikalle ainoastaan terveenä.

Tiedustelut

Hannele Airola, puh. 044 7735 885 tai hannele.airola(at)evl.fi

Diakoniatoimisto

Mikaelintalo
Pyölintie 3, 21530 Paimio

Yhteydenotot työntekijään puhelimitse tai sähköpostitse.

Saara Kerola: puh. 050 3428 091
saara.kerola(at)evl.fi

Marika Hietanen, puh. 044 7735 892
marika.hietanen(at)evl.fi

Sauvon seurakuntatoimisto

Pappilantie 2, 21570 Sauvo

Diakonin päivystys tiistaisin klo 15-17.

Hannele Airola: puh. 050 7735 885.
hannele.airola(at)evl.fi

Kirkon yhteiset palvelut

Apua tarjoavat myös Palveleva puhelin ja Palveleva netti sekä Perheasiain neuvottelukeskus, jonka perheneuvonnan palvelut ovat Turussa. Tällä sivvulla on myös muita linkkejä, joiden kautta voi saada apua erilaisissa elämän kysymyksissä.

Palveleva puhelin Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Palveleva puhelin numerossa 0400 22 11 80 tarjoaa soittajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse nimettömänä.

Palveleva nettiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Palveleva netti on kirkon verkkoauttamispalvelu. Halutessasi nimettömässä viestissä voit kertoa mieltä painavista asioista. Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia. Myös he toimivat nimettömästi. Viestiisi vastataan viiden päivän kuluessa. Kiireellisessä asiassa voit soittaa Palvelevaan puhelimeen. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.

Kirkko FacebookissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tällä sivulla voi keskustella luottamuksellisesti kirkon työntekijän kanssa aina, kun heitä on paikalla ja vapaana. Parhaiten tavoitat chat-työntekijän klo 14-21 välisenä aikana.

RakkausklinikkaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Rakkausklinikalla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon perheneuvojat tarjoavat apua parisuhdetta koskeviin kysymyksiin ja ongelmiin. Voit lähettää Rakkausklinikalle anonyymisti parisuhdetta koskevia kysymyksiä, joihin kirkon asiantuntijat vastaavat.

Paimion seurakunnan diakonit Hannele Airola, Saara Kerola ja Marika Hietanen.