Info ja asiointi

Seurakunnan toiminta jatkuu hiljalleen. Lisätietoa toiminnan jatkumisesta saat tästä linkistä.

Keskiviikkona 9.9. kirkkoherranvirasto avoinna klo 9-11.

Seurakunnassa asioidaan monessa eri asiassa.  Kirkolliset toimitukset eli kasteet, avioliittoon vihkimiset ja siunaamiset sekä hautaan siunaamiset varataan kirkkoherranvirastosta tai Sauvon seurakuntatoimistosta. Myös mm. avioliiton esteiden tutkinta, sukuselvitykset hoidetaan kirkkoherranvirastossa.

Hautapaikka-asioissa, hauta-asioissa ja muissa hautausmaihin liittyvissä asioissa sinua palvelee hautausmaatoimisto.

Taloustoimisto palvelee talous-, hallinto-  ja henkilöstöasioissa.

Diakoniatoimisto palvelee sinua arjen eri haasteissa; diakonia tarjoaa sosiaalista, hengellistä ja taloudellista tukea.

Kouluikäisten, nuorten ja nuorten aikuisten sekä rippikouluun liittyvissä asioissa nuorisotoimisto on oikea paikka.
Kerhotoiminta käynnistyy syyskuun alussa, ilmoittautuminen kouluikäisten kerhoihin on auki.
Jäävuorot jatkuvat lokakuussa, siitä tarkemmin lähempänä ajankohtaa.
Isostoiminta jatkuu syyskuun aikana, saat kotiin henkilökohtaisen kutsun, josta löytyy tarkemmat ajankohdat.
Rippikouluilmoittautumiset 2021 Rippikouluihin loka/marraskuun aikana.

Kirkkoherranviraston ja seurakuntatoimiston yhteystiedot

Puhelinnumero: 044 7373 500

Käyntiosoite: Pyölintie 3, 21530 Paimio

Aukioloajat: ma-to klo 9-13

Sähköposti: paimio.srk(at)evl.fi

Sauvon seurakuntatoimisto

Puhelinnumero: (02) 4746 100

Käyntiosoite: Pappilantie 2, 21570 Sauvo

Aukioloajat:
ti klo 9.15-12 sekä klo 15-17.
pe klo 9.15-12.

Kesätiistait seurakuntatoimisto on suljettu.