Info ja asiointi

Seurakunnassa asioidaan monessa eri asiassa.  Kirkolliset toimitukset eli kasteet, avioliittoon vihkimiset ja siunaamiset sekä hautaan siunaamiset varataan kirkkoherranvirastosta tai Sauvon seurakuntatoimistosta. Myös mm. avioliiton esteiden tutkinta, sukuselvitykset hoidetaan kirkkoherranvirastossa.

Hautapaikka-asioissa, hauta-asioissa ja muissa hautausmaihin liittyvissä asioissa sinua palvelee hautausmaatoimisto.

Taloustoimisto palvelee talous-, hallinto-  ja henkilöstöasioissa.

Diakoniatoimisto palvelee sinua arjen eri haasteissa; diakonia tarjoaa sosiaalista, hengellistä ja taloudellista tukea.

Koronatilanteesta johtuen toimistojen palvelut toistaiseksi vain puhelin- tai sähköpostipalveluna.

Kouluikäisten, nuorten ja nuorten aikuisten sekä rippikouluun liittyvissä asioissa nuorisotoimisto on oikea paikka.
Kerhotoiminta käynnistyy syyskuun alussa, ilmoittautuminen kouluikäisten kerhoihin on auki.
Jäävuorot jatkuvat lokakuussa, siitä tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Isostoiminta jatkuu syyskuun aikana, saat kotiin henkilökohtaisen kutsun, josta löytyy tarkemmat ajankohdat.

Kirkkoherranviraston ja seurakuntatoimiston yhteystiedot

Puhelinnumero: 044 7373 500

Käyntiosoite: Pyölintie 3, 21530 Paimio

Aukioloajat: ma-to klo 9-13

Ke 2.6. avoinna klo 9-10.30.

Koronaepidemian takia palvelut toistaiseksi vain puhelin- tai sähköpostipalveluna.

Sähköposti: paimio.srk(at)evl.fi

Sauvon seurakuntatoimisto

Puhelinnumero: (02) 4746 100

Käyntiosoite: Pappilantie 2, 21570 Sauvo

Aukioloajat:
ti klo 9.15-12 sekä klo 15-17.
Tiistain ilta-aikaa ei ole toistaiseksi seurakuntatoimiston palvellessa vain puhelinpalveluna.

pe klo 9.15-12.

Kesätiistait seurakuntatoimisto on suljettu.