Toimintaa kouluikäisille

Toiminta-ajatuksena on mahdollistaa kristillisen kasvun varhaisnuorten keskuudessa. Tukea vanhempia heidän kasvatustyössä ja antaa lapsille turvallisen kasvuympäristön kohti nuoruutta. Antaa lapsella mahdollisuus kohdata turvallinen aikuinen hänen elämänsä eri lapsuuden vaiheissa.

Kouluikäisten kerhot kesätauolla.

Kouluikäisten kerhot

Kerhot kesätauolla.

 

Tiistaisin

 • klo 13-15 Wanhalla. Kerho, jossa tehdään vähän kaikenlaista, tarjolla myös välipalaa. Kerhon ohjaajana on Rita ja Emmi 
 • Klo 15-16 Junakerho Wanhalla. Kerhossa rakennellaan, ajellaan ja touhutaan yhdessä kaikkea kivaa. Kerhon ohjaajina ovat Brendan ja Veeti

Keskiviikkoisin

 • Klo 17.00-18.15 Kokkikerho 1-3 luokkalaisille Wanhalla. Kerhon ohjaajina ovat Katariina ja Venla
 • klo16.00-17.00 Liikuntakerho alakouluikäisille, luvassa kymmenen kerran liikunnallinen kerho, kysele Ritalta, aloitamme, jos on kiinnostusta!

Torstaisin

 • klo 13-15.30 Välipalakerho Paltan kerhotalossa. Kerhossa voit tehdä läksyjä, leikkiä ja pelailla, noin klo 14.00 syömme välipalan. Kerhon ohjaajina ovat Katri ja Rita.(kerhoon mahtuu vielä)
   
 • klo 15.45-17 pelailukerho Wanhalla (pelataan joukkuepelejä, lautapelejä yms. tehdään myös yhdessä pieniä videopätkiä ja editoidaan sekä katsotaan niitä yhdessä) Kerhon ohjaajana lähihoitaja Emmi joka on meilllä nuorisotyöharjoittelijana sekä Viivi.

Lauantaisin

 • Sählykerho klo 10.30-12 Jokelan koululla (Vanha Turuntie 4, Paimio).

   
 • Luisteluvuorot Paimion jäähallissa lauantaisin klo 16-17.
   

 

Kouluikäisten lastenkuoro

Kuoro kesätauolla.

Kouluikäisten  eli 6-13 vuotiaiden tyttöjen ja poikien lastenkuoro Piccoloiden harjoitukset ovat keskiviikkoisin  klo 17-17.45 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kuorolaulukokemusta ei tarvita, paikalle voi saapua ja tulla kokeilemaan miltä tuntuu laulaa kuorossa! Vanhemmat voivat odotella kuorolaista Mikaelintalon aulassa kahvitellen!


 

Lisätietoja kouluikäisten toiminnasta:

varhaisnuorisotyönohjaaja

Kasvatustyön työalavastaava

Lisätietoja kouluikäisten kuoroista:

kanttori

Musiikkityön työalavastaava, Julistuksen vastuuryhmän sihteeri