Vapaaehtoiseksi jumalanpalveluselämään

Jumalanpalveluksissa on seurakuntalaisilla monia muitakin mahdollisuuksia osallistua kuin vain istua kirkonpenkissä kuunnellen ja virsiä laulaen.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, voit ilmoittautua tällä verkkolomakkeella tai vapaaehtoisillassa tiistaina 16. marraskuuta klo 18 Paimion kirkossa. Ilmoittautuneille järjestetään alkuvuodesta lähtien kerran kuukaudessa yhteinen tapahtuma, jossa voi jakaa kokemuksia ja saa valmennusta. Luonnollisesti ennen toiminnan alkua perehdytetään tehtävään.
Mitä useampia vapaaehtoisia ilmoittautuu, sitä vähemmän yhdelle tulee vaivaa.

Vapaaehtoisten kanssa solmitaan vapaaehtoissopimus. Jumalanpalveluselämän vapaaehtoisten yhteyshenkilönä toimii kappalainen TD Kalle Elonheimo.

Lomakkeesta voi valita useita vaihtoehtoja, jos niin haluaa.

Tietosuojasta

Lomakeessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon. Annetut tiedot poistetaan, kun henkilö ilmoittaa lopettavansa vapaaehtoisena toimimisen. 

Tietosuoja Paimion seurakunnassa

 

Vapaaehtoiseksi jumalanpalveluselämään

jumalanpalveluselämän vapaaehtoislomake

Vapaaehtoiseksi jumalanpalveluselämään

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi jumalanpalveluselämän eri tehtäviin.

Olen kiinnostunut toimimaan jumalanpalveluselämässä seuraavassa tehtävässä/seuraavissa tehtävissä:
Voit valita useamman vaihtoehdon.
Olen valmis toimimaan
Voin toimia
Suostumus tietojen käsittelyyn.
Kyllä. Annan suostumukseni antamieni henkilötietojen käsittelyyn. (Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus). Annettuja tietoja käytetään srk:n ja ilmoittautujan väliseen yhteydenpitoon.