Hautausmaksut

Paimion seurakunnan hautausmaiden sekä Pyhän Jaakobin kirkon hautausmaan hautausmaksut 1.1.2019 alkaen

Arkkuhautojen avaus, peitto ja peruskunnostus Paimion, Sauvon ja Karunan hautausmailla

200 e

Muun seurakunnan jäsen kesäaikaan

500 e

Muun seurakunnan jäsen talviaikaan

590 e

Rintamamies vrek. tai muun kunnan jäsen 0 e

Arkkuhautojen avaus, peitto ja peruskunnostus Pyhän Jaakobin kirkon hautausmaalla

180 e
Muun seurakunnan jäsen kesäaikaan 390 e
Muun seurakunnan jäsen talviaikaan 450 e
Rintamamies paimiolainen tai muun srk:n jäsen 0 e
Rintamamies vrek. tai muun kunnan jäsen 0 e

Uurnahautojen avaus, peitto ja peruskunnostus
55 e
Muun seurakunnan jäsen kesäaikaan 70 e
Muun seurakunnan jäsen talviaikaan
Rintamamies vrek. tai muun kunnan jäsen 0 e

Haudan päälle asennettava, muovisella ruohomatolla päällystetty hautakehikko sisältyy haudan avaus- ja peittomaksuihin. Ruohomattoinen hautakehikko korvaa havutuksen. Haudan sisäreunojen näkösuojaksi asennettavat verhot sisältyvät myös avaus- ym. maksuihin.

Ruumishuoneen vuokra sisältyy arkkuhautojen avaus-, peitto- ja peruskunnostushintoihin sekä uurnahautojen avaus-, peitto- ja peruskunnostushintoihin.

Seurakunta ei tee reunakivien tai muistomerkkien siirtotöitä, nämä työt kuuluvat kiviliikkeille.

Ruumishuoneen tilanvuokra muualle kuin Paimion srk:n hautausmaille haudattavilta/tuhkattavilta
38 e
Muun seurakunnan jäsen 99 e
Rintamamies vrek. tai muun kunnan jäsen 0 e

Maksu vainajien säilytyksestä peritään kertamaksuna riippumatta säilytyksen ajasta. Ruumishuoneen vuokra sisältyy arkkuhautojen avaus-, peitto- ja peruskunnostushintoihin sekä uurnahautojen  avaus-, peitto- ja peruskunnostushintoihin.