Hautausmaksut

Paimion seurakunnan hautausmaiden sekä Pyhän Jaakobin kirkon hautausmaan hautausmaksut 1.1.2019 alkaen.

Arkkuhautojen avaus, peitto ja peruskunnostus Paimion, Sauvon ja Karunan hautausmailla

Arkkuhautojen avaus, peitto ja peruskunnostus Paimion, Sauvon ja Karunan hautausmailla

Paimiolainen/sauvolainen (srk, vrek, ortodoksi ym. jäsen) 200 e

Muun seurakunnan jäsen kesäaikaan 500 e

Muun seurakunnan jäsen talviaikaan 590 e

Rintamamies vrek. tai muun kunnan jäsen 0 e

Arkkuhautojen avaus, peitto ja peruskunnostus Pyhän Jaakobin kirkon hautausmaalla

Paimiolainen/sauvolainen  (srk, vrek, ortodoksi ym. jäsen) 180 e

Muun seurakunnan jäsen kesäaikaan 390 e

Muun seurakunnan jäsen talviaikaan 450 e

Rintamamies vrek. tai muun kunnan jäsen 0 e

Uurnahautojen avaus, peitto ja peruskunnostus

Paimiolainen/sauvolainen (srk, vrek, ortodoksi ym. jäsen) 55 e

Muun seurakunnan jäsen kesäaikaan 70 e

Muun seurakunnan jäsen talviaikaan

Rintamamies vrek. tai muun kunnan jäsen 0 e

Haudan päälle asennettava, muovisella ruohomatolla päällystetty hautakehikko sisältyy haudan avaus- ja peittomaksuihin. Ruohomattoinen hautakehikko korvaa havutuksen. Haudan sisäreunojen näkösuojaksi asennettavat verhot sisältyvät myös avaus- ym. maksuihin.

Ruumishuoneen vuokramaksu

Ruumishuoneen vuokra sisältyy arkkuhautojen avaus-, peitto- ja peruskunnostushintoihin sekä uurnahautojen avaus-, peitto- ja peruskunnostushintoihin.

Muistomerkkien ja reunakivien siirtotyöt

Seurakunta ei tee reunakivien tai muistomerkkien siirtotöitä, nämä työt kuuluvat kiviliikkeille.

Ruumishuoneen tilanvuokra muualle kuin Paimion srk:n hautausmaille haudattavilta/tuhkattavilta

Paimiolainen/sauvolainen (srk, vrek, ortodoksi ym. jäsen) 38 e

Muun seurakunnan jäsen 99 e

Rintamamies vrek. tai muun kunnan jäsen 0 e

Maksu vainajien säilytyksestä peritään kertamaksuna riippumatta säilytyksen ajasta. Ruumishuoneen vuokra sisältyy arkkuhautojen avaus-, peitto- ja peruskunnostushintoihin sekä uurnahautojen  avaus-, peitto- ja peruskunnostushintoihin.