Paimion seurakunnan hauta-asiat

Hauta-asioita Paimion seurakunnassa hoitaa useampi henkilö riippuen siitä, mikä hoidettava asia on.

Hautapaikat Paimiossa, sopimukset Paimiossa ja Sauvossa

Hautapaikat Paimiossa sekä hautapaikka- ja haudanhoitosopimukset Paimiossa ja Sauvossa hoitaa seurakuntamestari Timo Rinne, puh. 050 3428 097, timo.rinne(at)evl.fi

Hautojen käytännön asiat Paimiossa

Hautojen  käytännön asiat Paimiossa (esim. kukkien vaihdot) hoitaa Anniina Tuunainen, anniina.tuunainen(at)evl.fi, puh. 050 3428 087.

Hauta-asiat Sauvon ja Karunan hautausmailla

Kaikki hauta-asiat, paitsi sopimukset Sauvon ja Karunan hautausmailla hoitaa Tuula Kankaanranta, tuula.kankaanranta(at)evl.fi, puh 044 7735 886.

Hallinnolliset asiat

Hallinnolliset asiat, esimerkiksi hautamuistomerkkisuunnitelmat hoitaa toistaiseksi Henna Ahtinen, henna.ahtinen(at)evl.fi, puh. 044 7373 511.

Siunaustoimituksesta sovitaan Mikaelintalolla sijaitsevassa seurakuntatoimistossa. Lisätietoja siunaustoimituksesta saat tästä linkistä.

Alasivuilta löytyy tietoja

Yleiskuva Paimion vanhalta hautausmaalta.
Paimion vanha hautausmaa
Yleiskuva Sauvon hautausmaalta.
Sauvon hautausmaa

seurakuntamestari
Sauvo-Karunan kirkkoalue

Hauta-asiat Sauvon ja Karunan hautausmailla, ei kuitenkaan sopimusasiat.

seurakuntamestari

Kiinteistötoimen työalavastaava