Sukututkimus

Sukututkimuksen tarkoituksena on selvittää tietoja aikaisempien sukupolvien henkilöistä ja heidän elämänvaiheistaan. 1.1.2022 alkaen kaikki Paimion, Sauvon, Karunan tai Sauvo-Karunan seurakunnan jäsenistä tehtävät sukututkimukset laaditaan Porin aluekeskusrekisterissä.

Paimion kirkonkirjoja on digitoitu vuodesta 1830 alkaen. Sitä vanhemmat kirkonkirjat ovat Kansallisarkistossa Turussa. Sauvon seurakunnan ja Karunan seurakunnan kirkonkirjoja on digitoitu vuodesta 1870 alkaen. Sitä vanhemmat kirkonkirjat ovat Kansallisarkistossa Turussa.

1.1.2022 alkaen sukututkimukset laaditaan Porin aluekeskusrekisterissä.

Sukututkimustilaukset on osoitettava suoraan Porin aluekeskusrekisteriin. Tilausten toimitusajat ovat tällä hetkellä erittäin pitkiä.

Lisätietoa sekä sukututkimustilauslomake löytyvät Porin aluekeskusrekisterin sivuilta tästä linkistä.

Porin aluekeskusrekisterin yhteystiedot

Porin aluekeskusrekisteri

(palveluaika arkisin klo 9-15)

Toimipaikka Porissa: Hallituskatu 9 B, 28100 Pori

Toimipiste Raumalla: Kirkkokatu 2, 26100 Rauma

Toimipiste 1.1.2022 alkaen Salossa: Vaskiontie 31, 24800 Halikko.

Sähköposti: porinaluekeskusrekisteri@evl.fi

Lisätietoa sukututkimuksesta tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Huomio! Paimion seurakunnassa ei ole mahdollisuutta omatoimiseen sukututkimukseen.