Hautausmaan kesätyöpaikat

Paimion seurakunnassa on hautausmaan kesätyöpaikkoja tänä vuonna 17 vuotta täyttäville ja vanhemmille 3.5.-29.10. välisenä aikana. Hakuaika on 1.-28.2.2021.

Kesätyöpaikan hakeminen

Hautausmaan kesätyöpaikkaa haetaan tällä sivulla olevalla verkkolomakkeella. Täytä lomake huolellisesti ja klikkaa lopuksi Lähetä-ruutua.

Huom! Kun olet klikannut Lähetä-ruutua, rullaa sivu loppuun asti. Sieltä näet, että ilmoituksesi on lähtenyt.

Käsin täytettäviä hakulomakkeita saa seurakunnan taloustoimiston aulasta. Taloustoimiston osoite on Mikaelintalo, Pyölintie 3. Taloustoimisto on avoinna ma-to klo 9-13. Mikaelintalon pääoven oikealla puolella olevassa vihreässä ovessa on postiluukku, johon voit hakemuksesi toimittaa. Hakemukset on toimitettava viimeistään 28.2.2021 osoitteeseen

Paimion seurakunta
taloustoimisto
Pyölintie 3
21530  PAIMIO

Kuoreen merkintä: hautausmaan kesätyö

Lisätietoja

Lisätietoja hautausmaan kesätyöpaikoista antaa hautausmaan puutarhuri Seppo Pekola, puh. 050 3428 097 tai seppo.pekola(at)evl.fi.

Hautausmaan kesätyöpaikka 2021

Hautausmaan kesätyöpaikkahakemus

Hautausmaan kesätyöpaikat

Tällä lomakkeella haetaan kesätyöpaikkaa Paimion ja Sauvon hautausmaille.

Valitse vaihtoehto
Valitse haluamasi paikka, jossa haluat työskennellä.
Ajanjakso, jolloin työ sopii sinulle, esim. heinä-elokuu.
Laita ajokorttiluokkasi, jos vastasit edelliseen Kyllä.
Vastaa tähän, jos vastasit edelliseen Kyllä.
Annettuja tietoja käytetään hakijan ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa palkanmaksuun.