Hautausmaan kesätyöpaikat

Paimion seurakunnassa on haettavana hautausmaan kesätyöpaikkoja tänä vuonna 17 vuotta täyttäville ja vanhemmille 2.5.-31.10.2023 väliseksi ajaksi. Kesätyöpaikat ovat Paimion hautausmaalla ja Sauvon kirkon hautausmaalla. Hakuaika on 24.1.-5.3.2023. Paikkoja on 1-5 kuukaudesta riippuen.

Kesätyöpaikan hakeminen

Hautausmaan kesätyöpaikkaa haetaan tällä sivulla olevalla verkkolomakkeella. Täytä lomake huolellisesti ja klikkaa lopuksi Lähetä-ruutua.

Huom! Kun olet klikannut Lähetä-ruutua, rullaa sivu loppuun asti. Sieltä näet, että hakemuksesi on lähtenyt.

Lisätietoja hautausmaan kesätyöpaikoista antavat

• talouspäällikkö Henna Ahtinen, puh. 044 7373 511, henna.ahtinen(at)evl.fi

• seurakuntamestari Tuula Kankaanranta, puh. 044 7735 886, tuula.kankaanranta(at)evl.fi

• puutarhuri Anniina Tuunainen, puh. 050 3428 087, anniina.tuunainen(at)evl.fi

Hautausmaan kesätyöpaikka 2023

Hautausmaan kesätyöpaikkahakemus

Hautausmaan kesätyöpaikat

Tällä lomakkeella haetaan kesätyöpaikkaa Paimion ja Sauvon hautausmaille kesäkaudeksi 2023.

Uskontokunta
Hautausmaatoive
Valitse haluamasi hautausmaa, jossa haluat työskennellä.
Ajanjakso, jolloin työ sopii sinulle, esim. heinä-elokuu.
Ajokortti
Laita ajokorttiluokkasi, jos vastasit edelliseen Kyllä.
Oletko ollut mukana seurakunnan toiminnassa?
Vastaa tähän, jos vastasit edelliseen Kyllä.
Suostumus tietojen käsittelyyn.
Annettuja tietoja käytetään hakijan ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa palkanmaksuun.