Mikaelintalo

Pyölintie 3 , 21530 Paimio

Mikaelintalo

Mikaelintalo eli seurakuntatalo on rakennettu 1984 Wanhan seurakuntatalon viereen. Mikaelintalolla pidetään seurakunnan tilaisuuksien lisäksi esimerkiksi muistotilaisuuksia, kastejuhlia ja rippijuhlia.

Koronavirustilanteen aikana Mikaelintaloa vuokrataan vain yhtenä tilana. Päivän aikana tilassa voi olla vain yksi tilaisuus.

Lisätietoja tilojen vuokraamisesta tästä

Mikaelintalolta löytyy astiasto sekä ammattitason keittiövarustus. Saleissa on äänentoistolaitteet.

Pysäköintitilat ovat Mikaelintalon edustalla. Lisää pysäköintitilaa on Mikaelintalon takana, ajo Pyölintieltä.

Lastenhoitohuone

Pyölintie 3, 21530 Paimio

Ruokakassijako Paimiossa

Ruokakassijako maanantaisin. Ruokakassi varataan puhelimitse soittamalla maanantaina klo 9-10.30 diakoniatyöntekijälle.

Pyölintie 3, 21530 Paimio

Ruokakassijako Paimiossa