Lähetystyö Paimion seurakunnassa

Lähetystyö on seurakunnan tehtävä, joka perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn (Matt. 28:19–20).

Lähetyksen tärkein tehtävä on viestin vieminen Jumalan rakkaudesta ja Vapahtajasta, joka kutsuu yhteyteensä kaikkia. Ihmisten kokonaisvaltainen auttaminen on osa tätä viestiä, mikä näkyi myös Jeesuksen antamassa esimerkissä.

Lähetyksen kirpputori

Yksi lähetystyön toimintamuodoista Paimion seurakunnassa on kirpputoritoiminta. Lähetyksen kirpputori toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Kirpputorin tuotto menee lyhentämättömänä lähetystyöhön Suomessa ja ulkomaille.

Kirpputori sijaitsee entisissä putkan tiloissa osoitteessa Vistantie 24. Käynti Paltantien puolelta.

Kirpputori on avoinna

• tiistaisin klo 13-19 ja
  • keskiviikkoisin klo 11-17.

Puhelin aukioloaikoina: 044 7373 530.

Kirpputorilla Kesä- heinäkuussa 5 euron kassipäivät! Kassillinen tavaraa vain 5 eurolla.

Nimikkolähetit vuonna 2019

SEKL:n nimikkolähetti Lähi-Idässä.