Perhekirkot

Perhekirkossa on katsottavaa ja kuunneltavaa jokaiselle iästä riippumatta. Perhekirkkoon kuuluvat myös elämän äänet ja värit, kuten myös vilkkaat pikkujalat. Perheen yhteisessä jumalanpalveluksessa Jumalan sana ja rakkaus tulevat elämän keskelle. Perhekirkot ovat usein messuja eli ehtoollinen sisältyy jumalanpalvelukseen. Lapsi voi osallistua ehtoolliselle vanhempien mukana tai tulla ehtoollisen aikana siunattavaksi.

Tulevat perhekirkot näet tältä sivulta sekä tapahtumakalenterista. Perhekirkkoja on sekä Paimion että Sauvon kirkoissa.

Tulevat perhemessut ja -kirkot

Sunnuntaina 3.10. mikkelinpäivän perhemessu klo 10 Paimion kirkossa.

Perhemessu on kaikille avoin jumalanpalvelus. Tänä vuomma mikkelinpäivän perhemessussa on ohjelmassa ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen. Ekaluokkalaiset kutsutaan alttarille siunattavaksi. Toki Kalle-pappi ja sirkku siunaavat kaikki siunattavaksi tulevat.

Perhemessun toimittavat Kalle Elonheimo, Armi Laakso ja Sirkku Nyman.

Messun jälkeen on kirkkokahvit ja -mehut sekä villasukkamyyjäiset Mikaelintalolla (Pyölint. 3).

Tervetuloa perhemessuun!

Kysy lisää