Karunan kirkko

Karunan kirkkotie 73 , 21590 Karuna
Seurakuntamestarin puhelinnumero: 044 7735 886

Kirkko avoinna kesällä kesäkuun alusta noin elokuun puoliväliin maanantaista perjantaihin klo 12-16. Huomioithan, että kirkossa voi olla tilaisuuksia arkipäivänäkin.

Karunan kirkko

Karunan nykyinen kivikirkko edustaa tyylisuunnaltaan kansallisromantiikkaa.  Kirkon on suunnitellut arkkitehti Josef Stenbäck. Kirkko on rakennettu vuosina 1908-1910 läheisiltä kalliloilta louhitusta graniitista.

Kirkkoon on pääsy pyörätuolilla. Osassa alakertaa on induktiosilmukka. Kirkkossa on käytettävissä pistevirsikirja.

Kirkon urkuparvelle on pääsy vain tilaisuuksissa, joissa on niin paljon osallistujia, etteivät kaikki mahdu varsinaiseen kirkkosaliin.

Kirkon osoite viittaa Karunan kirkkotien päässä olevaan pysäköintipaikkaan. Kirkolle asti voi ajaa liikkusrajoitteisten viemistä ja hakemista varten. Tarvittaessa henkilökunta opastaa pysäköinnissä.

Pysäköintipaikka on yhteinen Karunan seurakuntakodin kanssa.

Puukäymälä on kirkon viereisessä huoltorakennuksessa.

Vaativa pyörätuolireitti