Esirukouspyyntö

Esirukous on rukousta toisen puolesta. Esirukous on kristillisen lähimmäisenrakkauden muoto, jossa kannetaan huolta toisista ihmisistä ja Jumalan luomakunnasta. Tällä lomakkeella voit lähettää esirukouspyynnön Paimion seurakunnan jumalanpalvelukseen. Esirukouspyyntöä ei välttämättä lueta juuri niillä sanoilla, kuin se on kirjoitettu, mutta rukouspyyntö sisällytetään seurakunnan esirukoukseen. Mikäli haluat, että rukouspyyntösi luetaan tietyssä jumalanpalveluksessa, muista mainita siitä pyynnön yhteydessä. Muussa tapauksessa pyyntö luetaan esirukouspyyntöviikon sunnuntain jumalanpalveluksessa, mikäli pyyntö on lähetetty viimeistään keskiviikkona. Keskiviikon jälkeen jätetyt pyynnöt luetaan seuraavan viikon sunnuntaina. Esirukouspyynnöt käsitellään luottamuksellisesti. Luettaessa huolehditaan siitä, että henkilöt eivät ole tunnistettavissa, esimerkiksi nimiä ei lueta. Esirukouspyyntösi voit lähettää myös nimettömänä. Mikäli haluat, että seurakunnan työntekijä ottaa sinuun yhteyttä, laita yhteystiedot-ruutuun nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.