Paimion seurakunnan kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuuston jäsenet valitaan joka 4. vuosi seurakuntavaaleissa. Kirkkovaltuustossa jäseniä on 27.

Kirkkovaltuusto käyttää seurakunnan ylintä päätösvaltaa. Kirkkovaltuuston tehtäviä on mm. talousarvion hyväksyminen, tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen, virkojen perustamiset ja lakkauttamiset, veroäyrin suuruudesta päättäminen sekä maan myynti.

Kirkkoneuvoston tehtävänä on yleisesti johtaa seurakunnan toimintaa, hallintoa ja taloutta. Kirkkovaltuuston käsittelemissä asioissa on aina kirkkoneuvoston esitys.

Kirkkovaltuuston jäsenet 2019-2022

Puheenjohtaja Jaakko Kivisaari (IV), varapuheenjohtaja Eeva Heurlin (II)

Jäsenet sukunimen mukaan aakkosjärjestyksessä. Nimen perässä oleva numero on ehdokaslistan numero.

Alastalo Tiina (IV), Aro Toini (III), Harkia Lauri (III), Hyvönen Leena (II), Joukas Harri (IV), Järvinen Elina (III), Kakkonen Jorma (II), Koski Silvia(II), Kuopila Juha (IV), Kuosmanen Sari (IV), Kuparinen Anne(IV), Kurki Tuula (II), Laitinen Seppo (I), Lähdeniitty Arimo (IV), Möttö Teuvo (IV), Paasonen Jaana (III), Pirhonen Henna (IV), Rantanen Riitta (I), Reponen Terhi (IV), Rissanen Jenni (III), Salminen Riikka (III), Simelius Satu (IV), Sippola Janina (IV), Tuominen Satu (IV), vpj. Heurlin Eeva (II), Vuorinen Harri (III).

Kirkkovaltuuston varajäsenet listoittain vertauslukujärjestyksessä

Lista I SDP Paimio-Sauvo: Kuusela Mervi, Vuorela Heli, Leinonen Matti, Mäkirinne Hanna.

Lista II Yhteis-kristillinen: Högblom Helme, Laaksonen Jari, Suomi Ossi, Kovanen Mikko, Ylitalo Jouni.

Lista III Yhteinen seurakuntamme: Kallio Jarkko, Berg Rauno, Rannikko Piia, Sundberg Eeva-Kaarina, Kokkala Virpi, Lehmus Lauri.

Lista IV Keskusta ja sitoutumattomat: Rantala Raimo, Havuaho Jarmo, Pöri Pasi, Sjöblom Timo, Hyssälä Teija, Sillanpää Sami, Itälä Marja, Suominen Terje, Nieminen Minna, Tikkanen Kirsi. Tammi Kaarina.