Nuoria makaa nurmikolla päät yhdessä muodostaen ympyrän

Nuoret

Paimion seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu JUURI SINULLE, n. 14-18 -vuotias nuori. Täältä löydät tietoa isoskoulutuksesta ja muusta nuorten toiminnasta sekä erilaisista tapahtumista ja retkistä. Tule rohkeasti mukaan!

Isoskoulutus

Wanhalla seurakuntatalolla noin joka toinen lauantai klo 17-19. Lisäksi isoskoulutukseen kuuluu isosten viikonloppuleirejä ("viikkis") Rantalassa, iltakirkkoja, retkiä ym.

Night Cafe

Lauantaisin klo 19-22 Wanhalla. Tervetuloa viettämään iltaa hyvässä seurassa, vaikkapa kahvikupposen äärellä!

Popparit

Bändi on tarkoitettu ensisijaisesti yläkoulu- ja lukioikäisille nuorille. Wanhalta seurakuntatalolta löytyy piano, sähkökitara, akustisia kitaroita, basso, sähkörummut, gongat ja muita rytmisoittimia. Myös oman soittimen voi tuoda mukanaan. Laulajille on aina kysyntää.

Bändin harjoitukset ovat Wanhalla seurakuntatalolla torstaisin klo 15-16. Jos olet kiinnostunut bänditoiminnasta, ota yhteys kanttori Petri Kopposeen.