Nuoria makaa nurmikolla päät yhdessä muodostaen ympyrän.

Nuoret

Paimion seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu JUURI SINULLE, n. 14-18 -vuotias nuori. Täältä löydät tietoa isoskoulutuksesta ja muusta nuorten toiminnasta sekä erilaisista tapahtumista ja retkistä. Tule rohkeasti mukaan!

Paimiossa ja Sauvossa pahentuneen koronaepidemian takia kaikki toiminta keskeytetty toistaiseksi.

Katso tarkemmat tiedot rajoitusten vaikutuksista tästä linkistä.

Laskettelurippileirin viikon 8 leirijakso peruttu pahentuneen koronatilanteen takia. Leiriläisille ja/tai heidän huoltajilleen on lähetetty viesti sunnuntaina 14.2.
Lisätietoja: Hannu Nurmi, puh. 050 3428 095, hannu.nurmi(at)evl.fi

Isoskoulutus

Isoskoulutus järjestetään Wanhalla seurakuntatalolla noin joka toinen lauantai klo 17-19. Lisäksi isoskoulutukseen kuuluu isosten viikonloppuleirejä (eli viikkiksiä) Rantalassa, iltakirkkoja, retkiä ym. Lue lisää Isoskoulutuksesta tästä.

Night Cafe Paimiossa

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Night Cafe toiminta on keskeytetty toistaiseksi!

Kevätkauden 2021 illat (koronatilanteen salliessa):
6.3., 20.3., 10.4., 17.4., 24.4.

Night Cafe Sauvossa

Nuorten oma yökahvila Sauvossa joka kuukauden viimeinen lauantai klo 18-22 kunnan nuorisotilassa (Vintterintie 6) yhdessäoloon, pelailuun ym. Tarjolla kahvia, teetä ja mehua sekä pientä purtavaa: patonkia, leipää, keksejä tms. Night Cafeeseen ei saa tuoda omia juomia, koskee myöskään energiajuomia. Tupakointi nuorisotilassa ja sen välittömässä läheisyydessä ei ole sallittua. Night Cafen järjestävät yhdessä Sauvon nuorisotoimi ja Paimion seurakunta.

Popparit

Bändi on tarkoitettu ensisijaisesti yläkoulu- ja lukioikäisille nuorille. Wanhalta seurakuntatalolta löytyy piano, sähkökitara, akustisia kitaroita, basso, sähkörummut, gongat ja muita rytmisoittimia. Myös oman soittimen voi tuoda mukanaan. Laulajille on aina kysyntää.

Bändin harjoitukset ovat Wanhalla seurakuntatalolla torstaisin klo 15-16.30. Jos olet kiinnostunut bänditoiminnasta, ota yhteys kanttori Petri Kopposeen, puh. 044 0199 919.