Perheleirit

Paimion seurakunta järjestää perheleirin kaksi kertaa vuodessa: keväällä ja lopukesällä. Leirit pidetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa Rantalassa.

Mikä on perheleiri?

Perheleiri on yhtä kuin valmis ruokapöytä, merimaisema, yhdessäoloa, yhdessä tekemistä, saunomista, rentoutumista.

Vuoden 2020 perheleirit

Leirit ovat

• toukokuussa  22.5. - 24.5.
  • elokuussa 21.8.-23.8.

Perheleiri alkaa perjantaina päivällisellä ja päättyy sunnuntaina lounaaseen.

Leirikirje

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ja turvallisuusinfo sähjöpostitse ennen leirin alkua.

Majoittuminen

Rantalassa yövytään majoitusrakennuksessa omissa huoneissa. Huóneissa on kerrossängyt, vuodepaikkoja huoneessa on 4. Huoneissa ei ole omia suihkuja. Yhteiset suihku- ja wc-tilat ovat majoituskäytävän päässä.
Leirikeskuksessa ei ole vauvasänkyjä.
Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan!

Matkat kuljetaan omin kyydein.

Ilmoittautuminen leireille

Ilmoittautuminen molemmille leireille alkaa nettisivuillamme  27.4.. Perheleirit ovat maksullista toimintaa. maksut ovat ilmoittautumistiedoissa.
Ilmoittautumislomake ilmestyy näille sivuille, kun ilmoittautuminen on mahdollista.