Jumalanpalvelukset Paimiossa ja Sauvossa

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän sydän.

Kristillinen seurakunta kokoontuu yhteen jumalanpalvelukseen sanan,  rukouksen ja musiikin äärelle sunnuntaisin; onhan se kristityn pyhäpäivä.  Erityisesti jumalanpalveluksessa ihminen on lähellä Jumalaa ja Jumala on lähellä ihmistä.

Sunnuntaina 18.4.2021 Hyvän paimenen vauvakirkko klo 10 alkaen seurakunnan YouTube-kanavalla tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sunnuntain 11.4.2021 jumalanpalvelus katsottavissa tästä linkistä seurakunnan YouTube-kanavalla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Koronatilanteesta johtuen Jumalanpalveluksissa osallistujia voi toistaiseksi olla 6 henkilöä toimittajien lisäksi. Kirkossa on käytettävä kasvomaskia sekä noudatettava turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Mahdollisuus ehtoollisen klo 10.45-11.30 heille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa.

Jumalanpalvelusten alkamisajat

Jumalanpalvelus toimitetaan pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 10 Paimion kirkossa.

Kirkkoneuvoston 2.2.2021 kokouksen päätös Sauvo-Karunan kirkkoalueen jumalanpalvelusajoista: Sauvo-Karunan kirkkoalueen sunnuntaijumalanpalvelukset ovat 31.5.2021 saakka klo 10,  ellei epidemia pahene. Epidemian pahetessa kirkkoherra määrittää tilanteen uudelleen.

Paimiossa ja Sauvossa jumalanpalvelus on useimmiten messu eli ehtoollisjumalanpalvelus.  Jumalanpalvelusta, jossa ei vietetä ehtoollista, kutsutaan sanajumalanpalvelukseksi. Koronatilanteen takia jumalanpalvelukset saattavat olla sanajumalanpalveluksia.

Seurakunnassa järjestetään erilaisia teemajumalanpalveluksia: perhemessuja, kansanlaulukirkkoja, vauvakirkkoja, Kirkko kaikille-messuja.

Alla on lähiaikojen jumalanpalvelukset. Lisää tietoa tulevista jumalanpalveluksista löydät Tapahtumat-sivulta.

Esirukouspyynnöt voit esittää Esirukouspyyntö-sivulla.

Jumalanpalvelusten striimaukset

Jumalanpalvelus striimataan eli lähetetään suorana seurakunnan Youtube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Striimaus tehdään yhdellä still-kameralla. Striimaustallenne on katsottavissa myös jälkikäteen. Voit osallistua jumalanpalvelukseen myös striimin tai tallenteen kautta!

Tästä linkistä pääset seurakunnan YouTube-kanavalle.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ehtoollisleipä gluteenitonta

Paimion, Sauvon ja Karunan kirkoissa ehtoollisella tarjottava ehtoollisleipä on aina gluteenitonta.

Perusmessun käsiohjelma

Paimion seurakunnassa käytetään  jumalanpalveluksissa toista sävelmäsarjaa.

Toinen sävelmäsarja on helposti laulettava, kaunis ja useimpien seurakuntien käytössä oleva sävelmäsarja.

Jumalanpalveluksen käsiohjelma ohjaa, miten messussa tai sanajumalanpalveluksessa edetään.

Perusmessun käsiohjelmaan voit tutustua alla olevasta pdf-liitteestä.

Katso tästä perusmessun käsiohjelma

Koronatilanteesta johtuen jumalanpalvelus voidaan toimittaa lyhennetysti.

Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän sihteeri