Seurakuntalaisia ehtoollisella Paimion kirkossa.

Jumalanpalvelukset Paimiossa ja Sauvossa

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän sydän.

Kristillinen seurakunta kokoontuu yhteen jumalanpalvelukseen sanan,  rukouksen ja musiikin äärelle sunnuntaisin; onhan se kristityn pyhäpäivä.  Erityisesti jumalanpalveluksessa ihminen on lähellä Jumalaa ja Jumala on lähellä ihmistä.

Sunnuntaina 31.1. messu klo 10 Paimion kirkossa ja klo 12 Sauvon kirkossa.

Koronarajoitusten takia ehtoollisjumalanpalvelukseen voi osallistua 10 henkilöä toimittavien henkilöiden lisäksi.
Noudatamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä. Seurakunta suosittelee kasvomaskin käyttöä.

Paimion kirkossa  mahdollisuus ehtoollisen klo 14.30 heille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa.

Sauvon kirkossa mahdollisuus ehtoolliseen klo 10.45 heille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa.

Paimion kirkon jumalanpalvelus striimataan suorana seurakunnan YouTube-kanavalla. Kanavalle jää tallenne myöhemmin katsottavaksi.

31.1. alkaen jumalanpalvelukset normaalin aikataulun mukaisesti: Paimion kirkossa sunnuntaisin klo 10.
Sauvon kirkossa kuun ensimmäisenä sunnuntaina jumalanpalvelus klo 10, muina sunnuntaipäivinä klo 12.
Toistaiseksi osallistujarajoitus 10 henkilöä.

Sunnuntain 24.1.2021 jumalanpalvelus tästä linkistä.

Sunnuntain 17.1.2021 jumalanpalvelus tästä linkistä.

Jumalanpalvelusten alkamisajat

Jumalanpalvelus toimitetaan pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 10 Paimion kirkossa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueella kirkkoneuvoston päätöksen mukaisesti jumalanpalvelusten alkamisajat kokeiluna ensimmäisestä adventista helluntaihin ovat seuraavat: Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina jumalanpalvelus on klo 10. Muina sunnuntaipäivinä jumalanpalvelus on klo 12. Kesäkuukausina kuukauden 1. sunnuntaina Sauvo-Karunan kirkkoalueen jumalanpalvelus toimitetaan Karunan kirkossa. Lisäksi jumalanpalveluksia on useina pyhäpäivinä.

Paimiossa ja Sauvossa jumalanpalvelus on useimmiten messu eli ehtoollisjumalanpalvelus.  Jumalanpalvelusta, jossa ei vietetä ehtoollista, kutsutaan sanajumalanpalvelukseksi. Koronatilanteen takia jumalanpalvelukset saattavat olla sanajumalanpalveluksia.

Seurakunnassa järjestetään erilaisia teemajumalanpalveluksia: perhemessuja, kansanlaulukirkkoja, vauvakirkkoja, Kirkko kaikille-messuja.

Alla on lähiaikojen jumalanpalvelukset. Lisää tietoa tulevista jumalanpalveluksista löydät Tapahtumat-sivulta.

Esirukouspyynnöt voit esittää Esirukouspyyntö-sivulla.

Jumalanpalvelusten striimaukset

29.11.2020 alkaen sunnuntain jumalanpalvelus striimataan eli lähetetään suorana seurakunnan Youtube-kanavalla. Striimaus tehdään yhdellä still-kameralla. Striimaustallenne on katsottavissa myös jälkikäteen. Voit osallistua jumalanpalvelukseen myös striimin tai tallenteen kautta!

Ehtoollisleipä gluteenitonta

Paimion, Sauvon ja Karunan kirkoissa ehtoollisella tarjottava ehtoollisleipä on aina gluteenitonta.

Perusmessun käsiohjelma

Paimion seurakunnassa käytetään  jumalanpalveluksissa toista sävelmäsarjaa.

Toinen sävelmäsarja on helposti laulettava, kaunis ja useimpien seurakuntien käytössä oleva sävelmäsarja.

Jumalanpalveluksen käsiohjelma ohjaa, miten messussa tai sanajumalanpalveluksessa edetään.

Perusmessun käsiohjelmaan voit tutustua alla olevasta pdf-liitteestä.

Katso tästä perusmessun käsiohjelma

Koronatilanteesta johtuen jumalanpalvelus voidaan toimittaa lyhennetysti.

Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän sihteeri