Seurakuntalaisia ehtoollisella Paimion kirkossa.

Jumalanpalvelukset Paimiossa ja Sauvossa

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän sydän.

Kristillinen seurakunta kokoontuu yhteen jumalanpalvelukseen sanan,  rukouksen ja musiikin äärelle sunnuntaisin; onhan se kristityn pyhäpäivä.  Erityisesti jumalanpalveluksessa ihminen on lähellä Jumalaa ja Jumala on lähellä ihmistä.

Jumalanpalvelukset toimitetaan juhannukseen asti ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.
Seuraava jumalanpalvelus, johon seurakunta voi osallistua, on lauantaina 20.6.2020 klo 10 alkava messu Sauvon kirkossa.

Jumalanpalvelusten tallenteet ovat katsottavissa seurakunnan Youtube-kanavalla tästä linkistä.

Seuraava jumalanpalvelus on katsottavissa sunnuntaina 7.6. klo 10 alkaen.  Virret on tekstitetty. Tekstityksen saa päälle videoruudun oikeassa alakulmassa olevista toimintoikoneista klikkaamalla vasemmanpuolimmaista ikonia.

Jumalanpalvelus toimitetaan pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 10 Paimion kirkossa ja Sauvo-Karunan kirkkoalueella klo 12.30 Sauvon kirkossa. Kesäkuukausina kuukauden 1. sunnuntaina Sauvo-Karunan kirkkoalueen jumalanpalvelus toimitetaan klo 13 Karunan kirkossa. Lisäksi jumalanpalveluksia on useina pyhäpäivinä.

Paimiossa ja Sauvossa jumalanpalvelus on useimmiten messu eli ehtoollisjumalanpalvelus.  Jumalanpalvelusta, jossa ei vietetä ehtoollista, kutsutaan sanajumalanpalvelukseksi.

Seurakunnassa järjestetään erilaisia teemajumalanpalveluksia: perhemessuja, kansanlaulukirkkoja, vauvakirkkoja, Kirkko kaikille-messuja.

Alla on lähiaikojen jumalanpalvelukset. Lisää tietoa tulevista jumalanpalveluksista löydät Tapahtumat-sivulta.

Esirukouspyynnöt voit esittää Esirukouspyyntö-sivulla.

Ehtoollisleipä gluteenitonta

Paimion, Sauvon ja Karunan kirkoissa ehtoollisella tarjottava ehtoollisleipä on aina gluteenitonta.

Perusmessun käsiohjelma

Paimion seurakunnassa käytetään  jumalanpalveluksissa toista sävelmäsarjaa.

Toinen sävelmäsarja on helposti laulettava, kaunis ja useimpien seurakuntien käytössä oleva sävelmäsarja.

Jumalanpalveluksen käsiohjelma ohjaa, miten messussa tai sanajumalanpalveluksessa edetään.

Perusmessun käsiohjelmaan voit tutustua alla olevasta pdf-liitteestä.

Katso tästä perusmessun käsiohjelma

Sauvo-Karunan kirkkoalue