Syntymäpäivät

Syntymäpäivä muistuttaa vuosittain arvokkaasta Luojan lahjasta, elämästä.

Seurakunta huomioi tiettyjä ikäryhmiä

• Kymmenen vuotta täyttäville järjestetään kymppisynttärit.
    Tänä vuonna 10-synttärit ovat keskiviikkona 6.11. Lisätietoja 10-synttäteistä tästä linkistä.

• 70, 75 ja 80 vuotta täyttäville järjestetään kunkin ikäluokan oma, yhteinen juhla. Juhlan lähestyessä lähetetään henkilökohtainen kutsukirje, Juhlaan ovat tervetulleita myös päivänsankarin puoliso tai ystävä.
    Vuoden 2019 juhlat on pidetty.

• 85 vuotta täyttäville seurakunta lähettää onnittelukortin ja -kirjeen. Päivänsankarin toivoessa diakoni tulee mielellään tervehdyskäynnille. Käyntitoiveet diakoni Saara Kerolalle, puh. 050 3428 091.

• 90 ja yli 90 vuotta täyttäviä pappi käy onnittelemassa.
    Päivänsankaria yritetään tavoittaa ennen merkkipäivää ja tiedustellaan, toivotaanko onnittelukäyntiä. Mikäli papin vierailua ei toivota, kannattaa siitä ilmoittaa kirkkoherranvirastoon, puh. 044 7373 500 ma-to klo 9-13.
Onnitteluruusukimppu onnittelutekstillä ´ja siunausta toivottaen.