Perheillat

Paimion seurakunta järjestää perheiltoja kerran kuussa Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560) sekä talvikaudella  Paltan kerhotalossa (Paltantie 4).

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii!
Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan! Seurakunnasta ovat mukana Sirkku Nyman ja Mari Jalava. Kulkemiset perheiltoihin omin kyydein.

Perheiltojen ohjelma

• Tervetuloa!
  • Ulkoilua (sateen sattuessa sisätiloissa askartelutuokio)
  • Saunat lämpiminä (vain Rantalan leirikeskuksessa, omat pyyhkeet)
  • Iltapala: Tee/kaakao, sämpylä, leikkeleet
  • Iltavirsi

Syyskauden perheillat

• ke 11.12. klo 17.30-20 Paltan kerhotalossa (Huom!, ei saunaa)

Ilmoittautuminen

Perheiltoihin ilmoittautaan aina viimeistään viikkoa ennen kyseistä perheiltaa joko alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai puhelimitse perhetyönohjaajalle Sirkku Nymanille.

Lähettämällä ilmoittautumisen ilmoittaja antaa suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön.
(Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon.
Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Perhetyön tietosuojaseloste

Ilmoittautuminen ke 11.12. perheiltaan
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.