Perheillat

Paimion seurakunta järjestää perheiltoja kerran kuussa Paimiossa Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560) sekä Sauvossa seurakuntatalolla (Pappilantie 2).

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii!
Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan! Seurakunnasta ovat mukana Paimiossa Sirkku Nyman ja Mari Jalava sekä Sauvossa Jutta Lahtinen ja Sirkku Nyman. Kulkemiset perheiltoihin omin kyydein. Perheillat ovat maksuttomia tilaisuuksia.

Perheiltojen ohjelma

• Tervetuloa!
  • Ulkoilua sään salliessa, askartelua
  • Saunat lämpiminä (vain Rantalan leirikeskuksessa, omat pyyhkeet mukaan)
  • Iltapala: Tee/kaakao, sämpylä, leikkeleet.
    vauvoille kannattaa ottaa mukaan omat ”iltapuurot” mukaan
  • Iltavirsi

Syyskauden perheillat Paimiossa

• keskiviikkona 7.10. klo 17.30-20 Rantalan leirikeskuksessa,,
  • keskiviikkona 4.11. klo 17.30-20 Rantalan leirikeskuksessa,
  • keskiviikkona 9.12. klo 17.30-20, Paltan kehotalossa (Paltantie 4).

Syyskauden perheillat Sauvossa

• tiistaina 6.10. klo 17.30-20 Sauvon seurakuntatalolla,
  • tiistaina 10.11. klo 17.30-20 Sauvon seurakuntatalolla,
  • tiistaina 8.12. klo 17.30-20 Sauvon seurakuntatalolla,

Ilmoittautuminen

Perheiltoihin ilmoittautaan aina viimeistään viikkoa ennen kyseistä perheiltaa joko alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai puhelimitse perhetyönohjaajalle Sirkku Nymanille, puh. 050 3428 093.

Lähettämällä ilmoittautumisen ilmoittaja antaa suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön.
(Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon.
Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Perheiltoihin osallistuville tiedoksi!

Kokoonnumme ulkona ja vietämme iltaa ulkoillen. Sisätilojen wc:t ovat käytössämme, ei muita sisätiloja.

Ilta alkaa klo 17.30 ja päättyy iltapalapussien jakoon. Pussi sisältää pienen iltapalan jokaiselle. Iltapalan perheet syövät kotona. Nämä erityisjärjestelyt ovat siitä syystä, että varmistamme turvallisen yhdessäolon.

Osallistujien tulee huomioida myös muu koronaohjeistus (turvavälit, käsihygienia, ei sairaana tilaisuuteen).

Perhetyön tietosuojaseloste

Ilmoittautuminen perheiltaan

Ilmoittautumislomake perheiltaan

Ilmoittautuminen perheiltaan

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua perheiltoihiin.

Valitse vaihtoehto
Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus