Perheillat

Paimion seurakunta järjestää perheiltoja kerran kuussa Paimiossa Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Joulu-helmikuussa perheilta on Paltan kerhotalossa.

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii!
Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan! Seurakunnasta ovat mukana Sirkku Nyman ja Mari Jalava. Kulkemiset perheiltoihin tapahtuu omin kyydein. Perheillat ovat maksuttomia tilaisuuksia.

Ilmoittautuminen

Perheiltoihin ilmoittaudutaan aina viimeistään viikkoa ennen kyseistä perheiltaa joko alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai puhelimitse perhetyönohjaajalle Sirkku Nymanille numeroon 050 3428 093.

Lähettämällä ilmoittautumisen ilmoittaja antaa suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön.
(Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Lomakkeessa kysytään saunominen; jos iltaan ei ole ilmoittautuneita saunojia, saunoja ei lämmitetä.

Huom! Kun olet lähettänyt lomakkeen, vieritä sivu alas asti. Sieltä näet, että ilmoittautuminen on onnistunut.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon.
Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Perhetyön tietosuojaseloste

Ilmoittautuminen perheiltaan 2022

Ilmoittautumislomake perheiltaan

Ilmoittautuminen keskiviikon perheiltaan

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua perheiltoihiin.

Perheilta, johon ilmoittaudun
Saunominen