Perheillat

Paimion seurakunta järjestää perheiltoja kerran kuussa Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560) sekä talvikaudella  Paltan kerhotalossa (Paltantie 4).

Perheillat kesätauolla.

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii!
Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan! Seurakunnasta ovat mukana Sirkku Nyman ja Mari Jalava. Kulkemiset perheiltoihin omin kyydein.

Perheiltojen ohjelma

• Tervetuloa!
  • Ulkoilua (sateen sattuessa sisätiloissa askartelutuokio)
  • Saunat lämpiminä (vain Rantalan leirikeskuksessa, omat pyyhkeet)
  • Iltapala: Tee/kaakao, sämpylä, leikkeleet. Vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuun hyväksi.
  • Iltavirsi

Ilmoittautuminen avautuu, kun syksyn illat ovat sevillä.

Perheiltoihin ilmoittautaan aina viimeistään viikkoa ennen kyseistä perheiltaa joko alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai puhelimitse perhetyönohjaajalle Sirkku Nymanille.

Lähettämällä ilmoittautumisen ilmoittaja antaa suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön.
(Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon.
Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

HUOM! Jos Lomakkeeessa avautuvissa valikkokohdissa Valitse vaihtoehto-valikko ei avaudu, kokeile näppäinyhdistelmää  Ctrl + F5. Tämä ei tyhjennä selaimen välimuistia, mutta sen pitäisi ladata sivu kokonaan uudelleen palvelimelta.
Jos tämä ei auta, tyhjennä selaimesi välimuisti ja yritä uudelleen.

Perhetyön tietosuojaseloste

Ilmoittautuminen perheiltaan

Ilmoittautumislomake perheiltaan

Ilmoittautuminen perheiltaan

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua perheiltoihiin.

Valitse vaihtoehto
Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus