Sauvo-Karunan kirkkoalueen toimintaa aikuisikäisille

Pyhän Klemensin laulajat

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa keskiviikkoisin klo 18-19.30 Sauvon seurakuntatalossa (Pappilantie 2, Sauvo) voidakseen tarvittaessa rikastuttaa seurakunnan jumalanpalvelusta. Kirkkokuoroon voi tulla mukaan kesken kaudenkin.

Juhlapyhien jumalanpalveluksiin ja erityismessuihin kanttori Eeva Moilanen  kokoaa laulajia ja soittajia avustamaan. Hänelle voi myös ilmoittautua hyvissä ajoin.

Kesätauko, harjoitukset jatkuvat keskiviikkona 21.8.

Juttutupa

Juttutupa on maanantaisin klo 13.30-15 vanhustentalojen kerhohuoneessa (Saustilantie 3 A). Juttutupa on ikäihmisten kohtaamispaikka. Juttutupaa vetää Hannele Airola.

Karunan seurakuntapiiri

Perjantaisin kerran kuussa kokoontuu Karunan seurakuntapiiri klo 14-14.30 Karunan seurakuntakodissa (Karunan kirkkotie 66). Kaikille avoin piiri, ohjelmassa mm. kahvit, hartaus ja keskustelua.

Äiti Teresan tilkkupiiri

Äiti Teresan tilkkupiiri on joka kuukauden 1. tiistaina klo 15-17 Sauvon seurakuntatalolla (Pappilantie 2). Ryhmää vetää Jutta Lahtinen.

Naisten sauna

Naisten sauna klo 18 Karunan Urheilijoiden rantasaunalla Karunassa (Nuorisotalont. 5). Kaikenikäiset naiset tervetuloa! Hartaus n. klo 19. Hannele Airola.

Miesten sauna

Miesten sauna Sauvossa n. kerran kuussa vapaaehtoisen vetämänä. Paikkana toistaiseksi Sauvon Suojala, Järvenkyläntie 166, Sauvo. Ryhmää vetää vapaaehtoistyöntekijä.

Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän sihteeri