Karunan hautausmaa

Karunan kirkkotie 66, 21590 Karuna

Karunan hautausmaa

Karunan kaksiosainen hautausmaa on jatkuvassa käytössä. Vanha hautausmaa sijaitsee pysäköintipaikan ja kirkon välissä. Uusi hautausmaa sijaitsee parkkipaikalta kirkkoon päin katsottaessa kirkon vasemmalla puolella. Vanhan hautausmaan merenpuoleisessa päässä on ruumishuone.

Arkkuhautaus on mahdollinen sekä vanhalla että uudella hautausmaalla. Kahdella alueella on mahdollista vain uurnahautaus. Eräät seurakunnalle palautuneet haudat tomivat sirottelualueina. Sirottelun yhteydessä omaisille ei tule tietoon, mihin niistä tuhka on siroteltu.

Hautapaikkoihin ja hautainhoitoon koskeviin kyselyihin vastaavat

Hautapaikkoja ja hautainhoitoa hallinnoi hautausmaatoimisto.

Pysäköintipaikka Karunan kirkkotien päässä on yhteinen Karunan seurakuntakodin kanssa.

Puukäymälä kirkon ja uuden hautausmaan välissä sijaitsevassa huoltorakennuksessa.

Vaativa pyörätuolireitti