Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan. Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän tehtävänä on edistää kirkollista työtä kirkkoalueella sekä toimia Sauvo-Karunan seurakunnasta periytyneiden rahastojen (Kerttu ja Sulho Venhevirran, Vihtori ja Helli Engblomin, Taimi Sjöblomin ja Lahjoitus- ja testamenttirahaston) johtokuntana. Rahastojen johtokuntana työskentelyyn osallistuvat luottamushenkilöistä vain Sauvo-Karunan kirkkoalueella asuvat.

Seurakunnan tilaisuudet peruttu ainakin 13.4. asti.

Poikkeusolojen vallitessa toteutetaan kirkolliset toimitukset, kasteet, avioliittoon vihkimiset sekä hautaan siunaamiset. Yhdessä perheiden ja omaisten kanssa sopien kirkollisissa toimituksissa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä. Seurakunta suosittelee siunaustilaisuuden järjestämistä ulkona.

Jumalanpalvelukset toimitetaan toistaiseksi ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.
Jumalanpalvelusten tallenteet ovat katsottavissa seurakunnan Youtube-kanavalla tästä linkistä.

Kirkkoherranvirasto, seurakuntatoimisto ja taloustoimisto palvelevat vain puhelimitse ja sähköpostitse. Lue lisää tästä linkistä.

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse.  Linkki yhteystietoihin.