Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan. Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-Karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän tehtävänä on edistää kirkollista työtä kirkkoalueella sekä toimia Sauvo-Karunan seurakunnasta periytyneiden rahastojen (Kerttu ja Sulho Venhevirran, Vihtori ja Helli Engblomin, Taimi Sjöblomin ja Lahjoitus- ja testamenttirahaston) johtokuntana. Rahastojen johtokuntana työskentelyyn osallistuvat luottamushenkilöistä vain Sauvo-Karunan kirkkoalueella asuvat.

Seurakunnan toiminta käynnistynyt hiljalleen tauon jälkeen.

Tulevista tilaisuuksista saat tietoa Tapahtumakalenterista. Linkki Tapahtumakalenteriin

Jumalanpalvelukset toimitetaan tauon jälkeen normaalisti seurakunnan läsnäollessa. Poikkeusolojen aikaiset jumalanpalvelusten tallenteet ovat katsottavissa seurakunnan Youtube-kanavalla tästä linkistä.

Linkki: Päivitys kesän 2020 rippikouluihin

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse.
Linkki yhteystietoihin.