Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan. Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-Karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän tehtävänä on edistää kirkollista työtä kirkkoalueella.

Koronaepidemia pahentunut Paimiossa ja Sauvossa

Kuukausi- ja viikkotoiminta on keskeytetty toistaiseksi koronarajoitusten takia.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset toimitetaan toistaiseksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa.

Kirkolliset toimitukset

Kasteet, avioliittoon vihkimiset sekä hautaan siunaamiset toimitetaan kirkoissa. Toimituksissa suurin sallittu osallistujamäärä on toistaiseksi 10 henkilöä toimittavien henkilöiden lisäksi.

Kerhot ja muu toiminta

Viikko- ja kuukausitoiminta keskeytetty toistaiseksi. Tällä kertaa koskee myös lasten ja nuorten toimintaa.

Asiointi seurakunnassa

Asiointi seurakunnassa toistaiseksi vain joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Kaikki yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

Jumalanpalvelukset verkossa

Sunnuntain jumalanpalveus on katsottavissa seurakunnan YouTube-kanavalla seuraavasti:
Kuun 1. sunnuntaina verkossa katsottavissa oleva jumalanpalvelus toimitetaan Sauvon kirkossa, muina sunnuntapäivinä jumalanpalvelus tulee Paimion kirkosta. Jumalanpalveluksista jää kanavalle tallenne myöhemmin katsottavaksi.

Katso tarkemmat tiedot rajoitusten vaikutuksista tästä linkistä.

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse.
Linkki yhteystietoihin.