Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan. Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-Karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän tehtävänä on edistää kirkollista työtä kirkkoalueella.

Koronaepidemian seurausta

Jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset

Jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin toimituksiin (kaste, avioliittoon vihkiminen, hautaan siunaus) voi osallistua niin monta henkilöä kuin kirkkoon lähikontaktit välttäen ja terveysturvallisesti muutenkin toimien voidaan ottaa. Osa kirkon penkeistä on poissa käytöstä.

Asiointi seurakunnassa

Seurakuntatoimisto ei ole avoinna 1.-13.9. välisenä aikana. Palvelut kirkkoherranvirastosta.
14.9. alkaen seurakuntatoimisto avoinna tiistaisin klo 9.15-12 ja klo 15-17.

Puhelinnumero: (02) 4746 100

Käyntiosoite: Pappilantie 2, 21570 Sauvo

Kaikki yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse.
Linkki yhteystietoihin.

Työntekijä päivystää

Seurakunnan työntekijä päivystää Sauvon seurakuntatalossa perjantaisin klo 10-12. Tervetuloa keskustelemaan!