Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan. Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-Karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän tehtävänä on edistää kirkollista työtä kirkkoalueella.

Sauvon seurakuntatoimisto

Seurakuntatoimistossa hoidetaan kirkollisten toimitusten varaukset sekä virkatodistusasiat.

Pappilantie 2, 21570  Sauvo

Puhelin: (02) 4746 100

Avoinna:
tiistaisin klo 9.15-12 sekä klo 15-17

Ti 30.11. avoinna klo 9.15-12.

Muuna aikana virastopalvelut kirkkoherranvirastosta Paimiosta. Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaista torstaisin klo 9-14. Kirkkoherranviraston osoite on Pyölintie 3, Paimio.

Hauta-asiat

Sauvon ja Karunan hautausmaiden hautapaikka- ja haudanhoitoasiat sekä kaikki muut hautoihin liittyvät asiat hoidetaan seurakuntamestari Tuula Kankaanrannan kanssa.

Yhteystiedot:
tuula.kankaanranta(at)evl.fi

Hauta-asioita voidaan hoitaa myös hautausmaatoimistossa

Siunausvaraukset hoidetaan kirkkoherranvirastossa tai seurakuntatoimistosssa.

Kaikki yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse.
Linkki yhteystietoihin.

Karunan kirkko on pois käytöstä vuoden 2021 loppuun asti lämmitysremontin takia.