Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan. Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-Karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän tehtävänä on edistää kirkollista työtä kirkkoalueella sekä toimia Sauvo-Karunan seurakunnasta periytyneiden rahastojen (Kerttu ja Sulho Venhevirran, Vihtori ja Helli Engblomin, Taimi Sjöblomin ja Lahjoitus- ja testamenttirahaston) johtokuntana. Rahastojen johtokuntana työskentelyyn osallistuvat luottamushenkilöistä vain Sauvo-Karunan kirkkoalueella asuvat.

Seurakunnan toiminta

Kuukausi- ja viikkotoiminta on keskeytetty toistaiseksi koronarajoitusten takia.

Koronarajoitukset

AVI jatkanut kokoontumisrajoituksia 10.2.2021. asti.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset toimitetaan Sauvossa 31.1. alkaen seurakunnan läsnä ollessa. Huomio! Koronarajoitusten takia osallistujamäärä on rajattu toistaiseksi 10 henkilöön toimittavien henkilöiden lisäksi.

Jumalanpalvelusten alkamisajat

• Kuun ensimmäisenä sunnuntaina klo 10.
    Mahdollisuus ehtoollisen klo 10.45-11.15 Sauvon kirkossa niille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa.

• muina sunnuntaipäivinä klo 12. Mahdollisuus ehtoollisen klo 12.45-13.15 Sauvon kirkossa niille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa.

Jumalanpalvelukset verkossa

Sunnuntain jumalanpalvelus striimataan suorana seurakunnan YouTube-kanavalla seuraavasti:
Kuun 1. sunnuntaina striimataan Sauvon kirkossa toimitetttava jumalanpalvelus, muina sunnuntapäivinä striimataan Paimion kirkossa toimitettava jumalanpalvelus. verkkosivuille. Jumalanpalveluksista jää kanavalle tallenne myöhemmin katsottavaksi.

Katso tarkemmat tiedot rajoitusten vaikutuksista tästä linkistä.

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse.
Linkki yhteystietoihin.