Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan. Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän tehtävänä on edistää kirkollista työtä kirkkoalueella sekä toimia Sauvo-Karunan seurakunnasta periytyneiden rahastojen (Kerttu ja Sulho Venhevirran, Vihtori ja Helli Engblomin, Taimi Sjöblomin ja Lahjoitus- ja testamenttirahaston) johtokuntana. Rahastojen johtokuntana työskentelyyn osallistuvat luottamushenkilöistä vain Sauvo-Karunan kirkkoalueella asuvat.

KAAPELI* yhdistää!

Haluatko tehdä Sauvosta ja Karunasta vielä paremman paikan asua ja elää?

Haluatko edistää yhteisöllisyyttä? Haluatko tehdä jotakin uutta paikkakunnallamme, uutta, jota olet itse ollut löytämässä? Tai kehittää jo olemassa olevaa?

Tule KAAPELI*-valmennukseen!

Valmennus on nelipäiväinen

ti 22.10., to 24.10. sekä ti 5.11. ja to 7.11.; klo 9-15 jokaisena päivänä.

Valmennus on maksuton, ja seurakunta tarjoaa aamiaiset, lounaat ja iltapäiväkahvit.

Vetäjinä ovat TD Kalle Elonheimo ja TM Eliisa Lehti.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään 4.10. Kalle Elonheimolle, puh. 044 7735881, kalle.elonheimo@evl.fi ( ilmoittautumiset mieluiten sähköpostitse, yhteystiedot ja mahd. ruokavalio mainittava).

* CABLE – Community Action Based Learning for Empowerement – tavoitteena on löytää paikallista yhteisöllisyyttä ja yhteisöä vahvistavia toimintoja ja niiden toteuttamiseen sitoutuvia ihmisiä.