Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan. Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-Karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän tehtävänä on edistää kirkollista työtä kirkkoalueella.

Koronaepidemian seurausta

Kuukausi- ja viikkotoiminta on keskeytetty toistaiseksi koronarajoitusten takia.

Jumalanpalvelukset

Koronatilanteesta johtuen Jumalanpalveluksissa osallistujia voi toistaiseksi olla 10 henkilöä toimittajien lisäksi. Kirkossa on käytettävä kasvomaskia sekä noudatettava turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Mahdollisuus ehtoollisen klo 10.45-11.30 heille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa.

Kesällä 2021 jumalanpalveluksia vietetään mahdollisesti myös ulkona, jotta suurempi joukko voisi osallistua paikan päällä.

Sunnuntain jumalanpalvelus on katsottavissa seurakunnan YouTube-kanavalla seuraavasti:
Pääsääntöisesti kuun 1. sunnuntaina verkossa katsottavissa oleva jumalanpalvelus toimitetaan Sauvon kirkossa, muina sunnuntapäivinä jumalanpalvelus tulee Paimion kirkosta. Jumalanpalveluksista jää kanavalle tallenne myöhemmin katsottavaksi.

Sunnuntaiden 6.6., 4.7. ja 1.8.2021 kirkkoalueen jumalanpalvelukset ovat klo 13 Karunan kirkossa, josta ne myös striimataan.

Kirkolliset toimitukset

Kasteet, avioliittoon vihkimiset sekä hautaan siunaamiset toimitetaan kirkoissa. Toimituksissa suurin sallittu osallistujamäärä on toistaiseksi 10 henkilöä toimittavien henkilöiden lisäksi.

Kerhot ja muu toiminta

Viikko- ja kuukausitoiminta keskeytetty toistaiseksi. Tällä kertaa koskee myös lasten ja nuorten toimintaa.

Asiointi seurakunnassa

Asiointi seurakunnassa toistaiseksi vain joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Kaikki yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse.
Linkki yhteystietoihin.