Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan. Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-Karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän tehtävänä on edistää kirkollista työtä kirkkoalueella.

Sauvon seurakuntatoimisto

Seurakuntatoimistossa hoidetaan kirkollisten toimitusten varaukset. Varaukset voidaan hoitaa myös Paimion kirkkoherranvirastossa.

Pappilantie 2, 21570  Sauvo

Puhelin: (02) 4746 100

Avoinna:
tiistaisin klo 9.15-12 sekä klo 15-17

Muuna aikana virastopalvelut kirkkoherranvirastosta Paimiosta. Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaista torstaisin klo 9-13. Kirkkoherranviraston osoite on Pyölintie 3, Paimio.

Virkatodistukset, sukuselvitykset ja sukututkimukset

Seurakunnan siirryttyä 1.1.2022 aluerekisteriin, kaikki tietojen luovutukset eli virkatodistukset, sukuselvitykset ja sukututkimukset on tilattava Porin aluerekisteristä. Lisätietoja tästä linkistä.

Hauta-asiat

Sauvon ja Karunan hautausmaiden hautapaikka- ja haudanhoitoasiat sekä kaikki muut hautoihin liittyvät asiat hoidetaan seurakuntamestari Tuula Kankaanrannan kanssa.

Yhteystiedot:
tuula.kankaanranta(at)evl.fi

Hauta-asioita voidaan hoitaa myös hautausmaatoimistossa

Siunausvaraukset hoidetaan kirkkoherranvirastossa tai seurakuntatoimistosssa.

Pappi päivystää

Pappi päivystää seurakuntalossa perjantaisin klo 10-12. Tervetuloa keskustelemaan mieltäsi askarruttavista asioista.

Kaikki yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse.
Linkki yhteystietoihin.

Karunan kirkko on pois käytöstä toistaiseksi lämmitysremontin takia.