Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan. Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-Karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän tehtävänä on edistää kirkollista työtä kirkkoalueella.

Koronaepidemian seurausta

Jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset

Jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin toimituksiin (kaste, avioliittoon vihkiminen, hautaan siunaus) voi osallistua niin monta henkilöä kuin kirkkoon lähikontaktit välttäen ja terveysturvallisesti muutenkin toimien voidaan ottaa. Osa kirkon penkeistä on poissa käytöstä.

Osallistujan tulee edelleen noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, turvavälejä sekä käyttää kasvomaskia. Tilaisuuksiin voi osallistua vain terveenä. Avin ilmoittamat ohjeistukset ovat voimassa 3.7.2021 asti.

Sunnuntaiden 6.6., 4.7. ja 1.8.2021 kirkkoalueen jumalanpalvelukset ovat klo 13 Karunan kirkossa, josta ne myös striimataan.

Asiointi seurakunnassa

Asiointi seurakunnassa toistaiseksi vain joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Kaikki yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse.
Linkki yhteystietoihin.