Sauvon hautausmaa

Sauvontie 50, 21570 Sauvo

Sauvon hautausmaa

Sauvon kirkon ympärillä  sijaitseva Sauvon hautausmaa on jatkuvassa käytössä. Kahta aluetta lukuun ottamatta arkkuhautaus on mahdollinen. Hautausmaan uusimmissa osissa myös syvähautaus on mahdollista.. Kahdella alueella on mahdollista vain uurnahautaus.

Eräät seurakunnalle palautuneet haudat tomivat sirottelualueina. Sirottelun yhteydessä omaisille ei tule tietoon, mihin niistä tuhka on siroteltu.

Hautapaikkoihin ja hautainhoitoon koskeviin kyselyihin vastaavat Hautausmaapuutarhuri Seppo Pekola ja seurakuntamestari Tuula Kankaanranta.

WC-tilat ovat kirkon vieressä olevan kerrostalon alakerrassa, osoite Sauvontie 46 .Wc-tilat ovat avoinna vain kirkon ollessa avoinna.

Psäköintialueita on Sauvon kirkkomaan pääportin edessä ja hautausmaan alasisäänkäynnin edessä

Vaativa pyörätuolireitti