Lapsia piirissä lattialla.

Lapsille ja lapsiperheille

Paimion seurakunnalla on monenlaista toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Eri kerhot, tapahtumat ja tapaamiset luovat yhdessäolemisen ja -tekemisen riemua  perheen pienimmistä alkaen Paimiossa ja Sauvossa.

Perhekerhoissa, perheilloissa, muskarissa ja muissa perheille tarkoitetuissa tilaisuuksissa on puuhaa koko perhelle.

Seurakunnan päiväkerhoissa totuttelemme ryhmässä olemista saman ikäisten seurassa. Leikimme, musisoimme ja harjoitamme kädentaitoja. Kerhossa uskontokasvatusta annetaan turvallisessa lapsen ikätason huomioivassa ilmapiirissä.

Kouluikäisille lapsille on erilaisia toimintakerhoja, leirejä ja muita tapahtumia.

Tutustu seurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnattuun toimintaan alasivuilla

Päiväkerhot   Perhekerhot   Muskarit   Pikkukirkko   Perhekirkot   Perheillat   Pihakerho   Kouluikäisille

Syksyn 2020 perhemessut ja -kirkot

• sunnuntaina 29.11. I adventtisunnuntain perhekirkko klo 10 Paimion kirkossa (sanajumalanpalvelus)