Paimion seurakunnan tilojen vuokraaminen

Paimion seurakunnan tiloja voi vuokrata eri tarkoituksiin, esimerkiksi kirkollisia toimituksia (kaste, muistotilaisuus), rippijuhliin tai vaikkapa  syntymäpäiväjuhliin. Tilat ovat vuokrattavissa silloin, kun ne eivät ole seurakunnan omassa käytössä.

Koronarajoitusten takia seurakunnan tilat eivät ole toistaiseksi vuokrattavissa.

Mikaelintalon salit ovat lauantaisin muistotilaisuuskäytössä. Pääsääntöisesti muistotilaisuustilat varataan siunausvarauksen yhteydessä.
Muistotilaisuustilat varataan Paimion kirkkoherranvirastosta tai Sauvon seurakuntatoimistosta.

Kastejuhlatilat varataan Mikaelintalon vahtimestarilta Liisa Tommilalta. Jos myös kastetoimitus on Mikaelintalolla, varataan pappi kirkkoherranvirastosta.

Seurakunnan tiloista muihin tarkoituksiin voi tiedustella Liisa Tommilalta.

Alasivuilla on eri tilojen tilavuokramaksut

Tilavuokrasivuilla mainitut tiloihin sopivat henkilömäärät ovat määriä, joita tiloihin voidaan ottaa normaalitilanteessa. Koronarajoitusten ollessa voimassa määritetään henkilömäärät koronaohjeistusten mukaisesti.