Seurakunnan perhekerhot

Perhekerhossa aikuiset ja lapset kokoontuvat yhdessä. Perhekerhossa tapaat muita alueen lapsiperheitä Perhekerhossa voit luoda uusia tuttavuuksia ja lapset voivat saada uusia leikkikavereita.

Perhekerhot ovat Paimiossa maanantaisin ja Sauvossa perjantaisin. Olet tervetullut molempiin perhekerhoihin. Perhekerhoon voivat tulla äidit, isät, isovanhemmat, hoitajat ja lapset. Lapset ovat sen aikuisen vastuulla, jonka kanssa he ovat kerhoon tulleet. Perhekerhossa toimitaan yhdessä sovittujen sääntöjen ja sopimusten mukaan kaikkien lasten turvallisuus ja viihtyvyys huomioiden. Seurakunnan työntekijöistä mukana ovat Paimiossa Sirkku Nyman ja Sauvossa Jutta Lahtinen.

Paimion perhekerho on koronarajoitusten takia tauolla. Katso tästä linkistä korvaavasta toiminnasta eli Pyrähdys leikkitreffeistä.

Sauvon perhekerho toteutetaan verkkoversiona Teamsissa perjantaina 21.1.2022 klo 9.30 alkaen.
Perhekerhoon pääset tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Ohjeet liittymiseen voit katsoa tällä sivulla olevalta videolta.

Iltaperhekerho verkossa

Iltaperhekerho verkossa Teamsissa kerran kuussa tiistaisin. Iltaperhekerhossa mukana ovat Sirkku Nyman ja Jutta Lahtinen.

Iltaperhekerhoon pääset tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Paimiossa perhekerho vaihtunut perhekerhopäiväksi

Perhekerho Paimiossa on nykyisin perhekerhopäivä. Voit tulla kerhoon kesken päivän ja lähteä kerhosta kesken päivän oman aikataulusi mukaan.

Kerho alkaa klo 10 ulkoilulla Paltan kerhotalon leikkipihalla. Ruokailu on klo 11.15-12 Wanhalla seurakuntatalolla. Iltapäivän väliipalalla nautitaan omia eväitä. Seurakunta tarjoaa iltapäiväkahvit ja mehut.

Ruokailuun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ruokailuun on tehtävä aina viimeistään edellisen viikon torstaina klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sirkku.nyman(at)evl.fi. Ruoka-aineallergioista laktoositon pystytään huomioimaan.  Vaihtoehtoisesti lounaalla voit nauttia omia ruokaeväitäsi.

Ohjelma Paimiossa

Perhekerhopäivä alkaa klo 10 ulkoilulla Paltan kerhotalon leikkipihassa. Säänmukainen vaatetus.

Lounaan jälkeen on ohjelmaa sisätiloissa Wanhalla: askartelua, laululeikkejä, vierailijoita.

Perhekerho Sauvossa

Sauvossa perhekerho on  perjantaisin klo 9.30-11 Sauvon seurakuntatalossa (Pappilantie 2). Perhekerhossa on aamiaistarjoilu. Aamiaisesta voi halutessasi suorittaa vapaaehtoisen maksun. Perhekerhoa vetävät Jutta Lahtinen ja Sirkku Nyman.