Seurakunnan perhekerhot

Perhekerhossa aikuiset ja lapset kokoontuvat yhdessä. Perhekerhossa tapaat muita alueen lapsiperheitä Perhekerhossa voit luoda uusia tuttavuuksia ja lapset voivat saada uusia leikkikavereita.

Perhekerhot ovat Paimiossa maanantaisin ja Sauvossa perjantaisin. Olet tervetullut molempiin perhekerhoihin. Perhekerhoon voivat tulla äidit, isät, isovanhemmat, hoitajat ja lapset. Lapset ovat sen aikuisen vastuulla, jonka kanssa he ovat kerhoon tulleet. Perhekerhossa toimitaan yhdessä sovittujen sääntöjen ja sopimusten mukaan kaikkien lasten turvallisuus ja viihtyvyys huomioiden. Seurakunnan työntekijöistä mukana ovat Paimiossa Sirkku Nyman ja Sauvossa Jutta Lahtinen.

Iltaperhekerho verkossa Teamsissa

Iltaperhekerho on verkossa Teamsissa syksyn aikana kerran kuukaudessa.  Aluksi on noin puolen tunnin pituinen ohjelmaosuus, jonka jälkeen on mahdollisuus yleiseen jutusteluun ja kuulumisten vaihtoon. Iltaperhekerhon vetävät Sirkku Nyman ja Jutta Lahtinen.

Syksyn illat ovat 12.10., 9.11. ja 14.12. klo 18-19.

Teams-iltaperhekerhoon pääset tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ohjeita liittymiseen on tällä sivulla olevalla videolla.

Paimiossa perhekerho vaihtuu perhekerhopäiväksi

Lokakuun alusta alkaen perhekerho Paimiossa on perhekerhopäivä. Voit tulla kerhoon kesken päivän ja lähteä kerhosta kesken päivän oman aikataulusi mukaan.

Kerho alkaa klo 10 ulkoilulla Paltan kerhotalon leikkipihalla. Ruokailu on klo 11.15-12 Wanhalla seurakuntatalolla. Iltapäivän väliipalalla nautitaan omia eväitä. Seurakunta tarjoaa iltapäiväkahvit ja mehut.

Ruokailuun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ruokailuun on tehtävä aina viimeistään edellisen viikon torstaina klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sirkku.nyman(at)evl.fi. Ruoka-aineallergioista laktoositon pystytään huomioimaan.  Vaihtoehtoisesti lounaalla voit nauttia omia ruokaeväitäsi.

Ohjelma Paimiossa

Perhekerhopäivä alkaa klo 10 ulkoilulla Paltan kerhotalon leikkipihassa. Säänmukainen vaatetus.

Lounaan jälkeen on ohjelmaa sisätiloissa Wanhalla: askartelua, laululeikkejä, vierailijoita.

Perhekerho Sauvossa

Sauvossa perhekerho on  perjantaisin klo 9.30-11 Sauvon seurakuntatalossa (Pappilantie 2). Perhekerhossa on aamiaistarjoilu. Aamiaisesta voi halutessasi suorittaa vapaaehtoisen maksun. Perhekerhoa vetävät Jutta Lahtinen ja Sirkku Nyman.

Perhekerhoa ei ole perjantaina 22.10.2021.