Seurakunnan perhekerhot

Perhekerhossa aikuiset ja lapset kokoontuvat yhdessä. Perhekerhossa tapaat muita alueen lapsiperheitä, voit luoda uusia tuttavuuksia ja lapset voivat saada uusia leikkikavereita.

Koronatilanne on aiheuttanut muutoksia normaaliin toimintaan.

Sauvon perhekerho perjantaina 26.2.2021 klo 10 verkossa Teamsissa. Perhekerhoon pääset tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Paimion perhekerho maanantaina 1.3.2021 klo 10 verkossa Teamsissa. Perhekerhoon pääset tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Liittymisvideo-ohje tällä sivulla.

Perhekerhot ovat Paimiossa maanantaisin ja Sauvossa perjantaisin. Olet tervetullut molempiin perhekerhoihin. Perhekerhoon voivat tulla äidit, isät, isovanhemmat, hoitajat ja lapset. Lapset ovat sen aikuisen vastuulla, jonka kanssa he ovat kerhoon tulleet. Perhekerhossa toimitaan yhdessä sovittujen sääntöjen ja sopimusten mukaan kaikkien lasten turvallisuus ja viihtyvyys huomioiden. Seurakunnan työntekijöistä mukana ovat Paimiossa Sirkku Nyman ja Sauvossa Jutta Lahtinen.

Perhekerho Paimiossa

Perhekerho on Paimiossa maanantaisin klo 10-12 Wanhalla seurakuntatalolla. Perhekerhossa on tarjolla kahvia ja mehua, lisäksi voit nauttia omia eväitä.

Koronatilanne on aiheuttanut muutoksia normaaliin toimintaan. Paimion perhekerho maanantaina 1.2.2021 klo 10 verkossa Teamsissa. Perhekerhoon pääset tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Perhekerho Sauvossa

Perhekerho on Sauvossa perjantaisin klo 9.30-11.30 Sauvon seurakuntatalossa, paitsi koulujen lomien aikana. Perhekerhossa on vapaaehtoisten valmistama aamiaistarjoilu.

Koronatilanne on aiheuttanut muutoksia normaaliin toimintaan. Sauvon perhekerho perjantaina 5.2.2021 klo 10 verkossa Teamsissa. Perhekerhoon pääset tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä