Perhejuhlat - elämän taitekohtia kannattaa juhlia

Useimmat ihmisen elämään liitttyvät taitekohdat ovat ainutkertaisia. Niinpä niitä kannattaa juhlia, on kyse sitten kasteesta, rpipikoulusta tai vaikkapa syntymäpäivistä.

Seurakunta on mukana niin ilossa kuin surussakin. Kaste, konfirmaatio, avioliittoon vihkiminen ja hautaan siunaaminen ovat kristityn elinkaareen liittyviä kirkollisia toimituksia. Näiden lisäksi pappia tai muuta seurakunnan työntekijää voi pyytää toimittamaan kodin siunaamisen tai rukoushetken elämän juhla- tai taitekohdassa. Seurakunta huomioi myös tiettyjä ikäryhmiä, kun tasavuodet täyttyvät.

Toimituksiin pappi ja/tai kanttori varataan kirkkoherranvirastosta tai seurakuntatoimistosta. Katso toimistojen yhteystiedot tästä.

Kirkkoherranvirasto, seurakuntatoimisto ja taloustoimisto palvelevat toistaiseksi vain puhelimitse ja sähköpostitse. Lue lisää tästä linkistä.

Koronavirusepidemiasta huolimatta seurakunnan  lakisääteinen toiminta jatkuu. Kirkolliset toimitukset (kasteet, vihkimiset ja hautaan siunaamiset) hoidetaan.  Lisäksi taataan sielunhoidon ja välttämättömän diakonisen avun saaminen sekä virastopalvelujen saanti.