Kirkkojen tilavuokramaksut

Varsinaisesta kirkollisesta toimituksesta ei peritä tilamaksua paikkakuntalaisilta tai paikkakuntalaisiksi luettavilta henkilöiltä.

Karunan kirkko on maksullinen ulkopaikkakuntalaisille.

Karunan kirkon tilavuokra 250 e

Ulkopaikkakuntalaisiksi ei lueta seuraavia kirkon käyttäjiä:

• Vihkiparin vanhemmista joku on Paimion seurakunnan tai muun kristillisen seurakunnan jäsen ja asuu vakituisesti Paimiossa tai Sauvossa.

• Siunattava vainaja oli kuollessaan kristillisen seurakunnan jäsen ja hän tai hänen aviopuolisonsa on tai on ollut Paimion, Sauvo-Karunan, Sauvon tai Karunan seurakunnan jäsen. Tässä aviopuolisolla tarkoitetaan sitä, joka on jäänyt vainajan leskeksi, tai sitä, josta vainaja on jäänyt leskeksi.

• Kastettavan isovanhemmista joku on Paimion seurakunnan jäsen tai on muun kristillisen seurakunnan jäsen ja asuu vakituisesti Paimiossa tai Sauvossa