Kouluikäisten leirit

Paimion seurakunta järjestää kouluikäisille erilaisia leirejä. Leirejä pidetään pääasiassa koulujen lomien aikana. Leireillä on monipuolista ohjelmaa sekä ulkona että sisällä, herkullisia ruokailu- ja välipalahetkiä unohtamatta.

Tulevat leirit

Hiihtolomaleirit viikolla 8 Rantalan leirikeskuksessa.

• Leiri 1 sunnuntaista 21.2. klo 17.30 - tiistaihin 23.2. klo 15.30
    Leirin hinta on 30 euroa, sisaralennus -50%.
    Leiri on täynnä!
  • Leiri 2 keskiviikosta 24.2. klo 10 - perjantaihin 26.2. klo 15.
    Leirin hinta on 35 euroa, sisaralennus -50%.
    Leiri on täynnä!

Koronarajoituksista johtuen molemmille leireille otetaan 20 lasta. Majoittuminen 2 hengen huoneissa.

Huomioithan, että koronarajoitusten tiukentuessa voidaan leirit joutua perumaan.

Molemmat leirit ovat täynnä. Leireille ei voi enää ilmoittautua.

Tietosuojasta

Jos osallistuja on alle 13 vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja/tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa laskutukseen. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Nuorisotyön tietosuojaseloste

Koronatilanne

Koronavirus COVID-19 tilanteen vuoksi leiriolosuhteissa käsiygieniaan on kiinnitettävä tavallista enemmän huomiota. Leirin osallistujia ja henkilökuntaa ohjataan pesemään kädet saippualla yhteisiin tiloihin tultaessa ja niistä lähdettäessä. Yleisten tilojen siivoukseen kiinnitämme erityistä huomiota. Pyrimme toimimaan väljissä tiloissa ja ulkoilla mahdollisimman paljon.

Lisätiedot

Lisätietoja voi tiedustella varhaisnuorisotyönohjaaja Rita Smolanderilta, puh. 044 0660 921.

Koronarajoitukset

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat.

Leirille ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Leiri on täynnä

Leirille ei voi enää ilmoittautua, koska se  on täyteen varattu.