Kouluikäisten leirit

Paimion seurakunta järjestää kouluikäisille erilaisia leirejä. Leirejä pidetään pääasiassa koulujen lomien aikana. Leireillä on monipuolista ohjelmaa sekä ulkona että sisällä, herkullisia ruokailu- ja välipalahetkiä unohtamatta.

Syyslomaleirit

Vanuleiri 1 on 17.-19.10.2021

Aloitus Rantalassa sunnuntaina klo 18. Leiri päättyy Rantalassa tiistaina klo 15.30. Leirin hinta on 30 euroa.

Vanuleiri 2 on 20.-22.10.2021

Aloitus Rantalassa keskiviikkona klo 10. Leiri päättyy Rantalassa perjantaina klo 15.30. leirin hinta on 35 euroa.

Molemmat Vanuleirit ovat täynnä!

Leirit ova täynnä!

Tietosuojasta

Jos osallistuja on alle 13-vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja/tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa laskutukseen. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Nuorisotyön tietosuojaselosteLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätiedot

Lisätietoja voi tiedustella varhaisnuorisotyönohjaaja Rita Smolanderilta, puh. 044 0660 921.

Leiri on täynnä

Leirille ei voi enää ilmoittautua, koska se  on täyteen varattu.