Kouluikäisten leirit

Paimion seurakunta järjestää kouluikäisille erilaisia leirejä. Leirejä pidetään pääasiassa koulujen lomien aikana. Leireillä on monipuolista ohjelmaa sekä ulkona että sisällä, herkullisia ruokailu- ja välipalahetkiä unohtamatta.

Syksyn leiritoiminta

Päiväleiri Wanhalla, pyölintie 3
17.-19.10.2022 klo 9.30-14.30

Rantalan leirit

• syyslomaleiri 1 Rantala 16.-18.10. On täynnä, voit kysellä perutuspaikkoja Ritalta

• syyslomaleiri 2 Rantala 19.-21.10. On täynnä, voit kysellä perutuspaikkoja Ritalta

Sunnuntai leiri alkaa Rantalassa klo 18.00 ja päättyvät Rantalassa tiistaina, klo 15.30.
Keskiviikon leiri alkaa Rantalassa klo 10.00 ja päättyy Rantalassa perjantaina, klo 14.30

Ilmoittautuminen aukeaa 13.9.

Tietosuojasta

Jos osallistuja on alle 13-vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja/tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa laskutukseen. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Nuorisotyön tietosuojaseloste

Lisätiedot

Lisätietoja voi tiedustella varhaisnuorisotyönohjaaja Rita Smolanderilta, puh. 044 0660 921.

Syyslomaleirit 2022

Ilmoittautumislomake kouluikäisten syyslomaleireille 2022

Ilmoittautuminen kouluikäisten syyslomaleireille 2022

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kouluikäisten syyslomaleireille 2022.

Valitse tästä leiri. valitse mieluisin vaihtoehto. Rantalan vanut 1 ja 2 on täynnä, kysy perutuspaikkoja Ritalta
Puhelinnumero, josta huoltajan tavoittaa varmasti leirin aikana.
Suostumus tietojen käsittelyyn
Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus