Kouluikäisten leirit

Paimion seurakunta järjestää kouluikäisille erilaisia leirejä. Leirejä pidetään pääasiassa koulujen lomien aikana. Leireillä on monipuolista ohjelmaa sekä ulkona että sisällä, herkullisia ruokailu- ja välipalahetkiä unohtamatta.

Tulevat leirit

Seuraavat leirit ovat koulujen syyslomaviikolla eli viikolla viikolla 42. Leirit pidetään seurakunnan leirikeskus Rantalassa (Hirvonpääntie 560).
Leirit ovat:

• vanu 1, joka  alkaa 11.10. ja päättyy 13.10.
    Leirin hinta on 30 euroa.
    Leiri on täynnä!

• vanu 2, joka  alkaa 14.10 ja päättyy 16.10.
    Leirin hinta on 35 euroa.
    Leiri on täynnä!

Rantalan leireille tullaan ja leireiltä lähdetään omin kyydein.

Vanu 1. alkaa sunnuntaina 11.10. klo 18.00 ja päättyy tiistaina 13.10. klo 15.30.
Leirille voit osallistua myös päiväleirinä maanantai- ja tiistaipäiviksi (12.-13.10.).
Leiri on täynnä!

Vanu 2. alkaa keskiviikkona klo 10 ja päättyy perjantaina klo 15.30.
Leiri on täynnä!

Leirien maksimiosallistujamäärä koronatilanteesta johtuen on 20 osallistujaa/leiri. Näin pystymme huomioimaan riittävästä väljyydestä sisätiloissa ja noudattamaan koronaepidemian aikaisia hygieniaohjeistuksia.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu tällä sivulla 23.9. Lomake tulee sivulle 23.9. klo 9.

HUOM! Kun olet ilmoittautuessasi klikannut Lähetä-painiketta, tulee sivun alaosaan ilmoitus: Valmista tuli!
Valitettavasti se on jonkin verran heikosti havaittavissa oleva kohta. Rullaa sivu siis alas asti lomakkeen lähettämisen jälkeen, niin näet, että ilmoittautuminen onnistui.

Tietosuojasta

Jos osallistuja on alle 13 vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja/tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa laskutukseen. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Nuorisotyön tietosuojaseloste

Koronatilanne

Koronavirus COVID-19 tilanteen vuoksi leiriolosuhteissa käsiygieniaan on kiinnitettävä tavallista enemmän huomiota. Leirin osallistujia ja henkilökuntaa ohjataan pesemään kädet saippualla yhteisiin tiloihin tultaessa ja niistä lähdettäessä. Yleisten tilojen siivoukseen kiinnitämme erityistä huomiota. Pyrimme toimimaan väljissä tiloissa ja ulkoilla mahdollisimman paljon.

Lisätiedot

Lisätietoja voi tiedustella varhaisnuorisotyönohjaaja Rita Smolanderilta, puh. 044 0660 921.

Koronarajoitukset

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat.

Leirille ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Koululaisten vanuleirit

Paimion seurakunta järjestää alakouluikäisille leiritoimintaa syys-, hiihto- ja kesälomalla.

Ilmoittautuminen vanuleirille syksyllä 2020

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan syksyn 2020 vanuleireille

Puhelinnumero, josta huoltajan tavoittaa varmasti leirin aikana.
Leirikirje lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen.
Kyllä. Annan suostumukseni antamieni henkilötietojen käsittelyyn. (Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus). Mikäli osallistuja on alle 13-vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Annettuja tietoja käytetään srk:n ja ilmoittautujaen sekä hänen huoltajansa väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa laskutukseen.