Kouluikäisten leirit

Paimion seurakunta järjestää kouluikäisille erilaisia leirejä. Leirejä pidetään pääasiassa koulujen lomien aikana. Leireillä on monipuolista ohjelmaa sekä ulkona että sisällä, herkullisia ruokailu- ja välipalahetkiä unohtamatta.

Leirejä kesällä 2021

kesälle 2021 on suunniteltu seuraavia leirejä. Koronaepidemia voi aiheuttaa muutoksia suunnitelmiin.

Lasten päiväleirit wanhalla

• Päiväleiri 1 7.-11.6 klo 9.30-14.
    Leirin hinta on 15 euroa.

• Päiväleiri 2 14.-18.6. klo 9.30-14.
    Leirin hinta on 15 euroa.
    LEIRI ON TÄYNNÄ, VOIT KYSELLÄ PERUTUSPAIKKOJA RITALTA!

Päiväleireillä on luvassa monipuolista toimintaa, ulkoilua, pelailua, kisailua, askartelua, suunnistusta yms.  Lapsille omat eväät mukaan. Eväitä on mahdollista lämmittää mikrossa.

Kesälomaleirit Rantalassa

• Vanu 1  22.-24.6.
    Leiri alkaa Rantalassa klo 10 ja päättyy Rantalassa klo 15.
    Leirin hinta on 35 euroa, sisaralennus -50%.
    Muutama peruutuspaikka, voit ilmoittautua sähköpostitse rita.smolander@evl.fi

• Vanu 2 28.-30.6.
    Leiri alkaa Rantalassa klo 10 ja päättyy Rantalassa klo 15.
    Leirin hinta 35 euroa, sisaralennus -50%.
    LEIRI ON TÄYNNÄ, VOIT KYSELLÄ PERUTUSPAIKKOJA RITALTA!

Ilmoittautuminen

Huom! Kun olet klikannut Lähetä-ruutua, rullaa sivu loppuun asti. Sivun lopussa on heikosti havaittavissa oleva tieto, että ilmoittautuminen on onnistunut. Tämä ominaisuus johtuu alustasta, jolla seurakunnan sivut ovat.

Tietosuojasta

Jos osallistuja on alle 13 vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja/tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa laskutukseen. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Nuorisotyön tietosuojaselosteLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Koronatilanne

Koronavirus COVID-19 tilanteen vuoksi leiriolosuhteissa käsiygieniaan on kiinnitettävä tavallista enemmän huomiota. Leirin osallistujia ja henkilökuntaa ohjataan pesemään kädet saippualla yhteisiin tiloihin tultaessa ja niistä lähdettäessä. Yleisten tilojen siivoukseen kiinnitämme erityistä huomiota. Pyrimme toimimaan väljissä tiloissa ja ulkoilla mahdollisimman paljon.

Lisätiedot

Lisätietoja voi tiedustella varhaisnuorisotyönohjaaja Rita Smolanderilta, puh. 044 0660 921.

Koronarajoitukset

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19Linkki avautuu uudessa välilehdessä). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat.

Leirille ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19Linkki avautuu uudessa välilehdessä).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Kouluikäisten kesän leirit 2021

Ilmoittautumislomake kouluikäisten kesän 2021 leireille

Ilmoittautuminen kouluikäisten kesän 2021 leireille

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kouluikäisten kesän 2021 leireille.

Valitse tästä, mille leirille haluat ilmoittautua
Puhelinnumero, josta huoltajan tavoittaa varmasti leirin aikana.
Suostumus tietojen käsittelyyn
Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus