10-vuotiaiden syntymäpäiväjuhla

Kymppisynttärit pidettiin keskiviikkona 11.11.2020 klo 17.30-18.30 Paimion kirkossa. Juhlapaikkana oli Paimion kirkko

Kiitos kaikille osallistujille.

Tietosuojasta

Kun osallistuja on alle 13-vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

HUOM! Kun olet ilmoittautuessasi klikannut Lähetä-painiketta, tulee sivun alaosaan ilmoitus: Valmista tuli!
Valitettavasti se on jonkin verran heikosti havaittavissa oleva kohta. Rullaa sivu siis alas asti lomakkeen lähettämisen jälkeen, niin näet, että ilmoittautuminen onnistui.

Ilmoittautuminen päättynyt!

TIlaisuuteen ilmoittautuminen päättynyt.