Paimion seurakunnan muskarit

Seurakunta järjestää muskareita eri-ikäisille lapsille. Muskarissa lauletaan, leikitään, liikutaan ja kuunnellaan, iloitaan ja opitaan. Muskari on tarkoitettu alle kouluikäiselle lapselle yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Kirkkomuskareiden jatkokuvioista ilmoitellaan lähiaikoina.

Kirkkomuskarit Paimiossa

Kirkkomuskarin toimintakausi on sykystä kevääseen. Ilmoittautuminen aina syyskauden alkaessa.

Ryhmät

• klo 10 vauvamuskari (0-1vuotiaille)
  • klo 10.45 taaperomuskari (1-3vuotiaille)
  • klo 11.15 sisarusmuskari (sisaruksille 0-5vuotta)

Muskariohjaajana musiikkipedagogi, kanttori Armi Laakso

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

Muskareiden ilmoittautumispäivä on päättynyt. Tiedustelut: Armi Laakso, puh. 050 3482 549 tai armi.p.laakso(at)evl.fi.

Kirkkomuskarit Sauvossa

Kirkkomuskari ja leikkihetki keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Sauvon seurakuntatalon pihalla.

Kirkkomuskariin voi tulla milloin haluaa oman lapsen tai lapsien kanssa. Sauvon muskariin ei tarvitse ilmoittautua.

Aloitamme lauluilla, loruilla ja musisoinnilla klo 9.30 Sauvon seurakuntatalon leikkikentällä.

Pieni sade ei haittaa ulkona, mutta rankkasateella olemme sisällä. Musiikillisen puolituntisen jälkeen voi jäädä leikkimään leikkipihalle. Ota mukaan oma retkialusta/viltti/peitto istumista varten. Muskarissa lapset ovat oman aikuisen vastuulla.

Muskaria vetävät Jutta Lahtinen ja Eeva Moilanen.

Lisätiedot Paimion muskarista

Musiikkityön työalavastaava, Julistuksen vastuuryhmän sihteeri

Lisätiedot Sauvon muskarista

Vauvoja äitiensä sylissä osallistumassa muskarin soittohetkeen erilaisilla helistimillä.