Lapsia piirissä lattialla.

Lapsille ja lapsiperheille

Paimion seurakunnalla on monenlaista toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Eri kerhot, tapahtumat ja tapaamiset luovat yhdessäolemisen ja -tekemisen riemua  perheen pienimmistä alkaen Paimiossa ja Sauvossa.

Paimiossa ja Sauvossa pahentuneen koronaepidemian takia kaikki toiminta keskeytetty toistaiseksi.

Seuraavat perhekerhot verkossa Teamsissa.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen avoin muskari keskiviikkoisin klo 10 Teamsissa.
Muskariin pääset tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Liittymisvideo-ohje tällä sivulla.

Seurakunnan päiväkerhoissa totuttelemme ryhmässä olemista saman ikäisten seurassa. Leikimme, musisoimme ja harjoitamme kädentaitoja. Kerhossa uskontokasvatusta annetaan turvallisessa lapsen ikätason huomioivassa ilmapiirissä.

Kouluikäisille lapsille on erilaisia toimintakerhoja, leirejä ja muita tapahtumia.

Tutustu seurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnattuun toimintaan alasivuilla

Päiväkerhot   Perhekerhot   Muskarit   Pikkukirkko   Perhekirkot   Perheillat   Pihakerho   Kouluikäisille

Tulevat perhemessut ja -kirkot

Sunnuntaina 18.4. Hyvän paimenen vauvakirkko klo 10 Sauvon kirkosta seurakunnan YouTube-kanavalla.
Vauvakirkkoon on kutsuttu viime vuoden Hyvän paimenen sunnuntain jälkeen kastetut vauvat perheineen.