Kouluikäisten leirit

Seuraavat leirit ovat hiihtolomaviikolla;
vanu 1. sunnuntai 20.2.-tiistai 22.2.22, leirin hinta 30€ sisarale 50%
vanu 2. keskiviikko 23.2.-perjantai 25.2. 22, leirin hinta 35€ sisarale 50%

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 1.2.2022 klo 9.00.

Paimion seurakunta järjestää kouluikäisille erilaisia leirejä. Leirejä pidetään pääasiassa koulujen lomien aikana. Leireillä on monipuolista ohjelmaa sekä ulkona että sisällä, herkullisia ruokailu- ja välipalahetkiä unohtamatta.

Ilmoittautuminen

Leireille ilmoittaudutaan verkkolomakkeella. Lomake on tällä sivulla silloin, kun leireille ilmoittautuminen on käynnissä.

Tietosuojasta

Jos osallistuja on alle 13-vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja/tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa laskutukseen. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Nuorisotyön tietosuojaselosteLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätiedot

Lisätietoja voi tiedustella varhaisnuorisotyönohjaaja Rita Smolanderilta, puh. 044 0660 921.

Ei käynnissä olevaa ilmoittautumista

Tällä hetkellä ei ole tilaisuutta, johon voi ilmoittautua

Ei käynnissä olevaa ilmoittautumista