Kouluikäisten leirit

Paimion seurakunta järjestää kouluikäisille erilaisia leirejä. Leirejä pidetään pääasiassa koulujen lomien aikana. Leireillä on monipuolista ohjelmaa sekä ulkona että sisällä, herkullisia ruokailu- ja välipalahetkiä unohtamatta.

Tulevat leirit

Paimiossa ja Sauvossa pahentuneen koronavirusepidemiatilanteen takia viikon 8 hiihtolomaleirit joudutaan valitettavasti perumaan. Lisätietoja ti 16.2. alkaen Rita Smolanderilta, puh. 044 0660 921.

Toimintaa kesällä 2021

Lasten päiväleirit wanhalla

• Päiväleiri 1 7.-11.6 klo 9.30-14.
    Leirin hinta on 15 euroa.

• Päiväleiri 2 14.-18.6. klo 9.30-14.
    Leirin hinta on 15 euroa.

Päiväleireillä on luvassa monipuolista toimintaa, ulkoilua, pelailua, kisailua, askartelua, suunnistusta yms.  Lapsille omat eväät mukaan. Eväitä on mahdollista lämmittää mikrossa.

Kesälomaleirit Rantalassa

• Vanu 1  22.-24.6.
    Leiri alkaa Rantalassa klo 10 ja päättyy Rantalassa klo 15.
    Leirin hinta on 35 euroa, sisaralennus -50%.

• Vanu 2 28.-30.6.
    Leiri alkaa Rantalassa klo 10 ja päättyy Rantalassa klo 15.
    Leirin hinta 35 euroa, sisaralennus -50%.

Leiri ilmoittautuminen aukeaa 13.4. klo 9 verkkosivuille tulevalla lomakkeella.

Mikäli koronatilanne sallii, leireille voi ilmoittautua seuraavasti:
päiväleirille Wanhalle 20lasta/leiri
Rantalan leireille 30lasta/leiri.

tämä täsmentyy, kun tiedämme mikä tilanne on keväällä.

Tietosuojasta

Jos osallistuja on alle 13 vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja/tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa laskutukseen. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Nuorisotyön tietosuojaselosteLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Koronatilanne

Koronavirus COVID-19 tilanteen vuoksi leiriolosuhteissa käsiygieniaan on kiinnitettävä tavallista enemmän huomiota. Leirin osallistujia ja henkilökuntaa ohjataan pesemään kädet saippualla yhteisiin tiloihin tultaessa ja niistä lähdettäessä. Yleisten tilojen siivoukseen kiinnitämme erityistä huomiota. Pyrimme toimimaan väljissä tiloissa ja ulkoilla mahdollisimman paljon.

Lisätiedot

Lisätietoja voi tiedustella varhaisnuorisotyönohjaaja Rita Smolanderilta, puh. 044 0660 921.

Koronarajoitukset

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19Linkki avautuu uudessa välilehdessä). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat.

Leirille ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19Linkki avautuu uudessa välilehdessä).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Leiri on täynnä

Leirille ei voi enää ilmoittautua, koska se  on täyteen varattu.