Kouluikäisten leirit

Paimion seurakunta järjestää kouluikäisille erilaisia leirejä. Leirejä pidetään pääasiassa koulujen lomien aikana. Leireillä on monipuolista ohjelmaa sekä ulkona että sisällä, herkullisia ruokailu- ja välipalahetkiä unohtamatta.

Tulevat leirit

Hiihtolomaleirit viikolla 8

Tietosuojasta

Jos osallistuja on alle 13 vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja/tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa laskutukseen. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Nuorisotyön tietosuojaseloste

Koronatilanne

Koronavirus COVID-19 tilanteen vuoksi leiriolosuhteissa käsiygieniaan on kiinnitettävä tavallista enemmän huomiota. Leirin osallistujia ja henkilökuntaa ohjataan pesemään kädet saippualla yhteisiin tiloihin tultaessa ja niistä lähdettäessä. Yleisten tilojen siivoukseen kiinnitämme erityistä huomiota. Pyrimme toimimaan väljissä tiloissa ja ulkoilla mahdollisimman paljon.

Lisätiedot

Lisätietoja voi tiedustella varhaisnuorisotyönohjaaja Rita Smolanderilta, puh. 044 0660 921.

Koronarajoitukset

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat.

Leirille ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Koululaisten vanuleirit

Paimion seurakunta järjestää alakouluikäisille leiritoimintaa syys-, hiihto- ja kesälomalla.

Ilmoittautuminen vanuleirille syksyllä 2020

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan syksyn 2020 vanuleireille

Puhelinnumero, josta huoltajan tavoittaa varmasti leirin aikana.
Leirikirje lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen.
Kyllä. Annan suostumukseni antamieni henkilötietojen käsittelyyn. (Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus). Mikäli osallistuja on alle 13-vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Annettuja tietoja käytetään srk:n ja ilmoittautujaen sekä hänen huoltajansa väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa laskutukseen.