Paimion seurakunnan muskarit

Seurakunta järjestää muskareita eri-ikäisille lapsille. Muskarissa lauletaan, leikitään, liikutaan ja kuunnellaan, iloitaan ja opitaan. Muskari on tarkoitettu alle kouluikäiselle lapselle yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Muskareissa kesätauko.

Vauvoja leikkimässä äitien sylissä.

Kirkkomuskarit Paimiossa

Kirkkomuskarin toimintakausi on syksystä kevääseen.  Kirkkomuskari on tiistaisin Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Syksyn ensimmäinen kerta on tiistaina 6.9.2022

Ryhmät

• klo 9.30-10 vauvat

• klo 10-10.30 vauvat 6 kk - 1 v.

• klo 10.30-11 taaperot 1-3 v.

• klo 11-11.30 sisarusryhmä

Muskariohjaajana musiikkipedagogi, kanttori Armi Laakso, puh. 050 3482 549, armi.p.laakso(at)evl.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen torstaina 25.8.  klo 10 alkaen vain soittamalla Armille numeroon 050 3482 549.
Muilla tavoin tulleita ilmoittautumisia ei huomioida!

Pehmoleluja ja käsisoittimia pöydällä.

Kirkkomuskari ja leikkihetki Sauvossa

Kirkkomuskari ja leikkihetki keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Sauvon seurakuntatalossa. Sauvon muskariin ei tarvitse ilmoittautua.

Aloitamme lauluilla, loruilla ja musisoinnilla. Muskarissa lapset ovat oman aikuisen vastuulla.

Muskaria vetävät Jutta Lahtinen ja Eeva Moilanen.

Muskarit jatkuvat syyskuussa 2022.

Lisätiedot Paimion muskarista

Musiikkityön työalavastaava, Julistuksen vastuuryhmän sihteeri