Apua ja tukea elämän eri vaiheille

Diakonian tehtävänä on olla konkreettisesti ihmisten elämän keskellä ja tunnistaa sekä vastata sieltä esiin tuleviin haasteisiin. Tarkoituksena on auttaa ja ohjata ihmisiä ottamaan vastuuta omasta elämästään, löytää ihmisen omia voimavaroja ja ennen kaikkea välittää kuvaa armollisesta Jumalasta.

Kun kaipaat keskusteluapua, papit ja diakoniatyöntekijät ovat sinua varten.

Toistaiseksi päivystystoiminta on peruttu. Yhteydenotot työntekijään puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät tältä sivulta.

Diakoniatyöntekijöiltä voit saada apua myös taloudellisiin ongelmiin sekä neuvontaa ja tukea arjessa jaksamiseen. Ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijään ja varaa tapaamisaika.

Avoimet tapaamispaikat

Paimiossa Tukipiste on avoinna tiistaisin klo 9-11 Lähetyksen kirpputorin tiloissa osoitteessa Vistantie 24 (entisen Putkan tiloissa). Kulku tiloihin on Paltantien puolelta. Tukipiste toimii yhteistyössä Mäkitupa ry:n kanssa.

Sauvossa Aamiaiskahvila on tiistaisin klo 9-11 seurakuntatalossa osoitteessa Pappilantie 2, Sauvo. Aamiaiskahvilat peruttu toistaiseksi!

Ruokajako Paimiossa

Paimiossa Operaatio Ruokakassin ruokajako on vähävaraisille torstaisin klo 16 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Ruokakassit on tehty valmiiksi, omaa kassia ei tarvita. Ruokakasseja annetaan yksi kassi hakijaa kohden. Kasseja on rajoitetusti. Ota oma kestokassi mukaan.

Huom! torstaista 5.11. alkaen jako alkaa klo 16.

Tiedustelut Saara Kerolalta, puh. 050 3428 091 tai saara.kerola(at)evl.fi.

Ruokajako Sauvossa

Sauvossa on ruokajako viikottain Aamiaiskahvilan yhteydessä klo 9.30 alkaen. Aamiaiskahvila on tiistaisin klo 9-11 Sauvon seurakuntatalossa (Pappilantie 2).

Aamiaiskahvila toistaiseksi peruttu!! Tiistaiaamuisin ainoastaan ruokakassijako klo 9.30.

Tiedustelut Hannele Airolalta, puh. 044 7735 885 tai hannele.airola(at)evl.fi

Diakoniatoimisto

Mikaelintalo
Pyölintie 3, 21530 Paimio

Toistaiseksi päivystys peruttu. Yhteydenotot työntekijään puhelimitse tai sähköpostitse.

Saara Kerola: puh. 050 3428 091
saara.kerola(at)evl.fi

Sauvon seurakuntatoimisto

Pappilantie 2, 21570 Sauvo

Diakonin päivystys tiistaisin klo 15-17.

Hannele Airola: puh. 050 7735 885.
hannele.airola(at)evl.fi

Kirkon yhteiset palvelut

Apua tarjoavat myös Palveleva puhelin ja Palveleva netti sekä Perheasiain neuvottelukeskus, jonka perheneuvonnan palvelut ovat Turussa. Alla on myös muita linkkejä, joiden kautta voi saada apua erilaisissa elämän kysymyksissä.

Palveleva puhelin

Palveleva puhelin numerossa 0400 22 11 80 tarjoaa soittajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse nimettömänä.

Palveleva netti

Palveleva netti on kirkon verkkoauttamispalvelu. Halutessasi nimettömässä viestissä voit kertoa mieltä painavista asioista. Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia. Myös he toimivat nimettömästi. Viestiisi vastataan viiden päivän kuluessa. Kiireellisessä asiassa voit soittaa Palvelevaan puhelimeen. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.

Kirkko Facebookissa

Tällä sivulla voi keskustella luottamuksellisesti kirkon työntekijän kanssa aina, kun heitä on paikalla ja vapaana. Parhaiten tavoitat chat-työntekijän klo 14-21 välisenä aikana.

Käsi tavoittelee ylhäältä tulevaa, auttavaa kättä taivastaustalla.