Toimintaa kouluikäisille

Toiminta-ajatuksena on mahdollistaa kristillisen kasvun varhaisnuorten keskuudessa. Tukea vanhempia heidän kasvatustyössä ja antaa lapsille turvallisen kasvuympäristön kohti nuoruutta. Antaa lapsella mahdollisuus kohdata turvallinen aikuinen hänen elämänsä eri lapsuuden vaiheissa.

Sählykerho jatkuu lauantaisin Hanhijoen koululla 10.30-12 (kerho on täynnä, kysy peruutuspaikkoja)
Muut kerhot jatkuvat Wanhalla viikolla 35
tiistaisin, välipalakerho klo 13-15
torstaisin, välipalakerho klo 13-15.30 sekä kuviskerho 16.30-17.30
Kokkikerhot ovat täynnä, voit kysyä perutuspaikkoja!

ilmoittautuminen oheisesta linkistä; Kouluikäisten kerhoilmoittautuminen - www.paimionseurakunta.fi

Kouluikäisten kerhot

Kerhotoiminta jatkuu viikolla 35, sählykerho jo 28.8.

Koronatilanteen vuoksi kerhoissa on pienemmät ryhmät, kokkikerhoissa käytetään maskia ja kertakäyttökäsineitä, ainoastaan muutama lapsi kerrallaan on valmistamassa ruokaa, käsihygieniaan kiinnitämme erityistä huomiota kaikissa kerhoissa. Välipalakerhossa ohjaajat valmistavat ja tarjoavat välipalan, sekä käyttävät maskia.

Kerhot Wanhalla seurakuntatalolla, pyölintie 3

Tiistaisin

- Välipalakerho klo 13-15
- Kokkikerho klo 17-18.30 (kerho on täynnä)

Keskiviikkoisin

- Kokkikerho klo 16.30-18 (kerho on täynnä)

Torstaisin

- Välipalakerho klo 13-15.30
- Kuviskerho klo 16.30-17.30

Lauantaisin

• Sählykerho klo 10.30-12 Hanhijoen koululla ( kerho on täynnä)

• Luisteluvuorot jatkuvat lauantaisin lokakuussa, mikäli koronatilanne sen sallii

Kouluikäisten lastenkuoro Piccolot

Kouluikäisten  eli 6-12-vuotiaiden tyttöjen ja poikien lastenkuoro Piccoloiden harjoitukset ovat keskiviikkoisin  klo 17-17.45 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kuorolaulukokemusta ei tarvita, paikalle voi saapua ja tulla kokeilemaan miltä tuntuu laulaa kuorossa! Vanhemmat voivat odotella kuorolaista Mikaelintalon aulassa kahvitellen!

Lisätietoja kouluikäisten toiminnasta:

varhaisnuorisotyönohjaaja