Toimintaa kouluikäisille

Toiminta-ajatuksena on mahdollistaa kristillisen kasvun varhaisnuorten keskuudessa. Tukea vanhempia heidän kasvatustyössä ja antaa lapsille turvallisen kasvuympäristön kohti nuoruutta. Antaa lapsella mahdollisuus kohdata turvallinen aikuinen hänen elämänsä eri lapsuuden vaiheissa.

Sählykerho jatkuu tammikuussa 22.1.2022 lauantaisin Hanhijoen koululla 10.30-12.

Muut kerhot jatkuvat Wanhalla viikolla 3

Tiistaisin
- välipalakerho klo 13-15 (kerho on täynnä, mikäli koronarajoitukset helpottavat, voimme ottaa lisää kerholaisia)
- kokkikerho 17-18.30

Keskiviikkoisin
- kokkikerho 16.30-18.00

Torstaisin
- välipalakerho klo 13-15.30
- kuviskerho 15.00-16.30

UUTUUTENA MAANANTAISIN MUSA/ILMAISUTAIDON KERHO KLO 15-16

ilmoittautuminen oheisesta linkistä; Kouluikäisten kerhoilmoittautuminen - www.paimionseurakunta.fi

Kouluikäisten kerhot

Kerhotoiminta jatkuu viikolla 3. 1. sählykerho 22.1.2022

Koronatilanteen vuoksi kerhoissa on pienemmät ryhmät, kokkikerhoissa käytetään maskia ja kertakäyttökäsineitä, ainoastaan muutama lapsi kerrallaan on valmistamassa ruokaa, käsihygieniaan kiinnitämme erityistä huomiota kaikissa kerhoissa. Välipalakerhossa ohjaajat valmistavat ja tarjoavat välipalan, sekä käyttävät maskia.

Kerhot Wanhalla seurakuntatalolla, pyölintie 3

Maanantaisin

- Musa-/ilmaisutaidon kerho klo 15-16.

Tiistaisin

- Välipalakerho klo 13-15 (kerho on täynnä, mikäli koronarajoitukset hellittävät voimme ottaa lisää kerholaisia)
- Kokkikerho klo 17-18.30 (kerho on täynnä)

Keskiviikkoisin

- Kokkikerho klo 16.30-18

Torstaisin

- Välipalakerho klo 13-15.30
- Kuviskerho klo 15.00-16.00

Lauantaisin

• Sählykerho klo 10.30-12 Hanhijoen koululla, jatkuu 22.1. mikäli koronatilanne sen sallii

• Luisteluvuorot aloitetaan 29.1. mikäli koronarajoitukset sen sallivat

Kouluikäisten lastenkuoro Piccolot

Kouluikäisten  eli 6-12-vuotiaiden tyttöjen ja poikien lastenkuoro Piccoloiden harjoitukset ovat keskiviikkoisin  klo 17-17.45 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kuorolaulukokemusta ei tarvita, paikalle voi saapua ja tulla kokeilemaan miltä tuntuu laulaa kuorossa! Vanhemmat voivat odotella kuorolaista Mikaelintalon aulassa kahvitellen!

Lisätietoja kouluikäisten toiminnasta:

varhaisnuorisotyönohjaaja