Luisteluvuoro

Paimion seurakunta järjestää yleisöluisteluvuoron Paimion jäähallissa. Vuoro on lauantaisin klo 16-17.

Syksyn 2020 osalta luisteluvuorot ovat päättyneet.

Luisteluvuoroon on ilmoittautuminen. Ilmoittautumislomake on tällä sivulla. Vuoroon tulee ilmoittautua viimeistään lauantaina klo 14. Todennäköisesti vuoro tulee kuitenkin täyteen jo tätä ennen, joten varaa oma paikkasi ajoissa. Kun tulet hallille, on seurakunnan työntekijä ovella ilmoittautumislistan kanssa. Ilmoitat hänelle nimesi ja hän merkitsee sinut listaan osallistuneeksi. Mikäli et ole ilmoittautunut, et voi osallistua luisteluvuoroon. Syksyn viimeinen luisteluvuoro on lauantaina 28.11. klo 17-18. Huom! Poikkeava aika.

Miksi on ilmoittauduttava?

Ilmoittautuminen on Koronatilanteen mukanaan tuoma ominaisuus. Mm. pukukopeissa tai vaihtoaitiossa luistimia jalkaan laitettaessa on turvavälien noudattaminen haastavaa.  Ilmoittautumiset kerätään siksi, että jos osallistujien joukossa sattuu olemaan henkilö, jolla on korona, pystytään muut osallistujat tavoittamaan ja ilmoittamaan mahdollisesta altistumisesta.

Kenen on ilmoittauduttava?

Vuoroon ilmoittautuvat ne henkilöt, jotka menevät jäälle tai pukukoppiin/vaihtoaitioon, esimerkiksi laittamaan lapselle luistimia jalkaan. Alle 18-vuotiaalta tarvitaan myös huoltajan yhteystiedot. Jos osallistujiin tarvitsee olla yhteydessä, alle 18-vuotaiden kohdalla otetaan yhteyttä hänen huoltajaansa.

Huom! Osallistujien määrää joudutaan rajoittamaan, jotta turvaetäisyyksiä pystytään noudattamaan.

Ei ylimääräisiä henkilöitä

Suosittelemme vahvasti, että hallille ei tule pyörimään ns. "ylimääräisiä" henkilöitä. Ymmärrämme toki, jos esim. sisaruksista vanhin menee luistelemaan, mutta nuoremmat eivät, pitää heidät ottaa kuitenkin hallille mukaan. Pienemmät lapset tarvitsevat luonnollisesti myös jäällä aikuisen apua.

Tilaisuudessa on noudatettava mahdollisuuksien mukaan turvaetäisyyksiä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Tietosuojasta

Jos osallistuja on alle 13 vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty tai kun henkilö ilmoittaa lopettavansa kerhossa käynnin.

Nuorisotyön tietosuojaseloste

Lisätietoja luisteluvuorosta antaa Rita Smolander, puh. 044 0660 921.

Luisteluvuoro täynnä

Luisteluvuoro on täynnä

Luisteluvuoro on täynnä!

Vuoroon ei voi enää ilmoittautua, koska vuoro on täynnä.

Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus