Paimion kirkon urut lähikuvana.

Musiikki seurakunnassa

Musiikkityön tehtävä seurakunnassa on evankeliumin julistaminen musiikin keinoin. Tämä toteutuu erityisesti jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa, hartauksissa, kuorotoiminnassa, muskareissa, konserteissa ja yhteislaulutilaisuuksissa.

Kuorot ovat kesätauolla.

Kuorotoiminta, solistina laulaminen tai soittaminen antaa seurakuntalaisille mahdollisuuden palvelutehtävään; yhteiseen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Eri-ikäisille suunnitellut konsertit, musiikkijumalanpalvelukset ja yhteislaulutilaisuudet ovat seurakunnan musiikkikasvatusta parhaimmillaan.

Seurakunnan musiikkityö järjestää vuoden aikana useita konsertti-, musiikki- ja yhteislaulutilaisuuksia. Lähiaikojen tilaisuuksista on tietoa tämän sivun alaosassa sekä Tapahtumat-sivulla.

Seurakunnassamme toimivia, viikoittain kokoontuvia kuoroja

Kuorot kesätauolla.

Lastenkuoro Piccolot
(6-13 vuotiaille tytöille ja pojille)

Piccoloiden harjoitukset keskiviikkoisin klo 17-17.45 Mikaelintalolla Paimiossa osoitteessa Pyölintie 3. Kuorolaulukokemusta ei tarvita, paikalle voi saapua ja tulla kokeilemaan miltä tuntuu laulaa kuorossa! Vanhemmat voivat odotella kuorolaista Mikaelintalon aulassa kahvitellen!

Syyskauden ensimmäiset harjoitukset keskiviikkona 2.9.

Tiedustelut 12.8. alkaen: kanttori Armi Laakso.

Popparit

Bändi on tarkoitettu pääsääntöisesti yläaste- ja lukioikäisille seurakunnan nuorille. Wanhalta seurakuntatalolta löytyy piano, sähkökitara, akustisia kitaroita, basso, sähkörummut, gongat ja muita rytmisoittimia. Myös oman soittimen voi tuoda mukanaan. Laulajille on aina kysyntää. Bändin harjoitukset ovat torstaisin klo 15-16.30 Wanhalla seurakuntatalolla Paimiossa osoitteessa Pyölintie 3.

Syyskauden ensimmäiset harjoitukset torstaina 3.9.

Tiedustelut 26.7. asti tai 26.8. alkaen: kanttori Petri Kopponen.

Aikuisten Mikaelinkuoro

Mikaelinkuoron harjoitukset keskviikkoisin klo 18-19.15 Mikaelintalolla Paimiossa osoitteessa Pyölintie 3. .
Neliääniseen kuoroon otetaan lisää laulajia kaikkiin äänialoihin.

Syyskauden ensimmäiset harjoitukset keskiviikkona 2.9.

Tiedustelut 12.8. alkaen: kanttori Armi Laakso.

Pyhän Klemensin laulajat

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa keskiviikkoisin klo 18-19.15 Sauvon seurakuntatalossa (Pappilantie 2, Sauvo) voidakseen tarvittaessa rikastuttaa seurakunnan jumalanpalvelusta. Kirkkokuoroon voi tulla mukaan kesken kaudenkin. Juhlapyhien jumalanpalveluksiin ja erityismessuihin kanttori kokoaa laulajia ja soittajia avustamaan. Hänelle voi myös ilmoittautua hyvissä ajoin.

Syyskauden ensimmäiset harjoitukset keskiviikkona 19.8.

Tiedustelut 1.8. alkaen: kanttori Eeva Moilanen.

Ruskakuoro

Ruskakuoro on seurakunnan vanhemman väen kuoro. Ruskakuoron harjoitukset on torstaisin klo 10-11 Mikaelintalolla.

Syyskauden ensimmäiset harjoitukset torstaina 3.9.

Tiedustelut 26.7. asti tai 26.8. alkaen: kanttori Petri Kopponen.