Hengellinen pohdiskelu

Reformaation perillisenä kirkkomme katso, että se ei voi antaa jäsenilleen valmiita vastauksia elämän kaikkiin kysymyksiin. Usein arkielämän kysymykset voivat nostaa esiin myös hengellisiä kysymyksiä - Mitä Jumala tässä minulta tahtoo? Kuinka kukaan voi minut hyväksyä, edes Jumala? Miten tässä näkyy rakastavan Jumalan tahto? Vai näkyykö lainkaan? ...

Tämän sivun linkit toivottavasti auttavat Sinua pohdinnoissasi. Muista myös, että Sinun ei tarvitse jäädä pohtimaan yksin. Keskustelu jonkun kanssa voi selventää asioita, jo siinä vaiheessa, kun saat puetuksi ajatuksesi sanoiksi. Keskustelukumppanina voi olla joku luotettava läheisesi tai vaikkapa seurakunnan työntekijä, jolla on vaitiolovelvollisuus.HiljentyminenLinkki avautuu uudessa välilehdessä on Jumalan puoleen kääntymistä. Se voi olla yhdessä rukoilemista jumalanpalveluksessa, hiljaista rukousta metsän siimeksessä tai vaikkapa hartauden kuuntelemista nettisivuilta.

Kirkko on mukana ihmisten arjessa ja juhlassa. Lue lisää perhejuhlien ja pyhienLinkki avautuu uudessa välilehdessä merkityksestä.