Kehitysvammaistyö - jokainen on kutsuttu!

Varsinais-Suomen seurakuntien yhteinen kehitysvammaistyö

Paimion seurakunnassa toimii kehitysvammaistyön pappi. Papin virka on Varsinais-Suomen seurakuntien yhteinen virka, ja tehtävässä toimii Pertti Arola.

Pappi on sekä kehitysvammaisia ihmisiä että heidän perheitään ja läheisiään varten. Papin voit tavata tapahtumissa ja juhlissa, tai esimerkiksi rippikoulujen merkeissä. Kehitysvammaisille nuorille järjestetään vuosittain omia erityisen tuen rippikoulujaan. Ja ilman muuta voit ottaa yhteyttä pappiin muutenkin - elämän ilojen ja surujen kanssa.

Autathan erityisesti nyt korona-aikana kehitysvammaista läheistäsi ottamaan yhteyttä, jos hän haluaa keskustella!

Osa tapahtumista, kirkkopyhistä, hartauksista ja lauluhetkistä toteutuu nyt kotisohvallasi - videoiden kautta! Voit siis tulla mukaan missä ja milloin vaan. Selkokielisiä videoita löydät esimerkiksi youtubesta näiltä kanavilta:

Pertti-pappi Paimio

Kirkon Selko Youtube

Ollaan siis yhteyksissä!

Tulevia tapahtumia

Sunnuntaina 30.1. klo 10 kehitysvammaisten kirkkopyhä Kaarinan kirkossa. Jumalanpalvelus striimataan Kirkkokoira Muksiksen kanavalla.

Keskiviikkona 15.12. klo 9.30 vietettiin joulukirkkoa Turun Henrikinkirkossa. Nauhoite löytyy täältä. Nauhoitteessa ei ole tekstityksiä.

Sunnuntaina 12.9. vietettiin kehitysvammaisten valtakunnallista kirkkopyhää Porin Teljän kirkolla. Tallenne on katsottavissa tästä linkistä youtubestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Sunnuntaina 31.1. vietettiin Kaarinan seurakunnan kehitysvammaisten kirkkopyhää. Tallenne livestriimistä osoitteessa:

Kaarinan kirkkopyhän tallenneLinkki avautuu uudessa välilehdessä