Kehitysvammaistyö - jokainen on kutsuttu!

Varsinais-Suomen seurakuntien yhteinen kehitysvammaistyö

Paimion seurakunnassa toimii kehitysvammaistyön pappi. Papin virka on Varsinais-Suomen seurakuntien yhteinen virka, ja tehtävässä toimii Pertti Arola.

Pappi on sekä kehitysvammaisia ihmisiä että heidän perheitään ja läheisiään varten. Papin voit tavata tapahtumissa ja juhlissa, tai esimerkiksi rippikoulujen merkeissä. Kehitysvammaisille nuorille järjestetään vuosittain omia erityisen tuen rippikoulujaan. Ja ilman muuta voit ottaa yhteyttä pappiin muutenkin - elämän ilojen ja surujen kanssa.

Autathan erityisesti nyt korona-aikana kehitysvammaista läheistäsi ottamaan yhteyttä, jos hän haluaa keskustella!

Osa tapahtumista, kirkkopyhistä, hartauksista ja lauluhetkistä toteutuu nyt kotisohvallasi - videoiden kautta! Voit siis tulla mukaan missä ja milloin vaan. Selkokielisiä videoita löydät esimerkiksi youtubesta näiltä kanavilta:

Pertti-pappi Paimio

Kirkon Selko Youtube

Ollaan siis yhteyksissä!

Tulevia tapahtumia

Tiistaina 13.12. klo 9.30 joulukirkko Turun Henrikinkirkossa.

Keskiviikkona 14.12. klo 13 selkokieliset Kauneimmat joululaulut Salon Uskelan kirkossa.

Keskiviikkona 21.12. klo 10 joulukirkko Turun Maarian kirkossa.

Sunnuntaina 18.9. vietettiin kehitysvammaisten valtakunnallista kirkkopyhää Oulussa. Tallenne löytyy netissä osoitteessa Kehitysvammaisten valtakunnallinen kirkkopyhä ─ Virtuaalikirkko.

Tiistaina 12.4. vietettiin pääsiäiskirkkoa Turun Henrikinkirkossa. Nauhoite löytyy https://youtu.be/Lu_WCHS6d7gLinkki avautuu uudessa välilehdessä.  Nauhoitteessa ei ole tekstityksiä.