Perheillat

Paimion seurakunta järjestää perheiltoja kerran kuussa Paimiossa Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Joulu-helmikuussa perheilta on Paltan kerhotalossa.

Perheilloissa kesätauko.

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii!
Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan! Seurakunnasta ovat mukana Sirkku Nyman ja Mari Jalava. Kulkemiset perheiltoihin tapahtuu omin kyydein. Perheillat ovat maksuttomia tilaisuuksia.

Ilmoittautuminen

Perheiltoihin ilmoittaudutaan aina viimeistään viikkoa ennen kyseistä perheiltaa joko alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse perhetyönohjaajalle Sirkku Nymanille, sirkku.nyman(at)evl.fi.

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, mainitse viestissä

• ilmoittajan nimi,
  • aikuisten määrä,
  • lasten määrä,
  • lasten iät,
  • mahdolliset ruoka-aineallergiat

Lähettämällä ilmoittautumisen ilmoittaja antaa suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön.
(Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Kulloinkin voimassa olevat koronaohjeistukset voivat muuttaa perheillan sisältöä ja toimintatapaa. Näistä informoidaan ilmoittautuneita.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon.
Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Perhetyön tietosuojaseloste

Ilmoittautuminen päättynyt!

TIlaisuuteen ilmoittautuminen päättynyt.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

TIlaisuuteen ei voi enää ilmoittautua.

Ilmoittautuminen on päättynyt.