Info ja asiointi

Seurakunnassa asioidaan monessa eri asiassa.  Kirkolliset toimitukset eli kasteet, avioliittoon vihkimiset ja siunaamiset sekä hautaan siunaamiset varataan kirkkoherranvirastosta tai Sauvon seurakuntatoimistosta. Myös mm. avioliiton esteiden tutkinta, sukuselvitykset hoidetaan kirkkoherranvirastossa.

Hautapaikka-asioissa, hauta-asioissa ja muissa hautausmaihin liittyvissä asioissa sinua palvelee hautausmaatoimisto.

Taloustoimisto palvelee talous-, hallinto-  ja henkilöstöasioissa.

Diakoniatoimisto palvelee sinua arjen eri haasteissa; diakonia tarjoaa sosiaalista, hengellistä ja taloudellista tukea.

Kouluikäisten, nuorten ja nuorten aikuisten sekä rippikouluun liittyvissä asioissa nuorisotoimisto on oikea paikka.

Pyölintie 3, 21530 paimio

Avoinna ma-to klo 9-13

Sauvon seurakuntatoimisto

Pappilantie 2, 21530 Sauvo

Avoinna: ti  ja pe klo 9.15-15
tiistaisin myös klo 15-17.

Seurakuntatoimisto on kesätiistait suljettu, poikkeuksena
tiistait 25.6. ja 2.7. ja 13.8.  jolloin toimisto on tiistaina auki normaalisti.

Puhelin: (02) 4746 100

Vesa Tuominen