Paimion seurakunta on mukana paimiolaisten ja sauvolaisten eri elämäntilanteissa

Vasemmalla olevasta valikosta klikkaamalla saat tietoa valikossa mainituista asioista.

Jos sinulla on kysyttävää, valitse valikosta se, mihin asiasi liittyy ja saat lisätietoa asiaasi ja keneen kannattaa olla yhteydessä.

Jos et tiedä, kenelle asiasi seurakunnassa kuuluu, on  hyvä aloittaa kirkkoherranvirastosta. Viraston henkilökunta ohjaa sinut työntekijälle, jonka alaa asiasi on.

Kirkolliset toimitukset eli kasteet, avioliittoon vihkimiset ja siunaamiset sekä hautaan siunaamiset varataan kirkkoherranvirastosta. Myös mm. avioliiton esteiden tutkinta, sukuselvitykset hoidetaan kirkkoherranvirastossa.

Hautapaikka-asioissa, hauta-asioissa ja muissa hautausmaihin liittyvissä asioissa sinua palvelee hautausmaatoimisto.

Taloustoimisto palvelee talous-, hallinto-  ja henkilöstöasioissa.

Diakoniatoimisto palvelee sinua arjen eri haasteissa; diakonia tarjoaa sosiaalista, hengellistä ja taloudellista tukea.

Kouluikäisten, nuorten ja nuorten aikuisten sekä rippikouluun liittyvissä asioissa nuorisotyön toimisto on oikea paikka.

Pyölintie 3, 21530 paimio

Avoinna ma-to klo 9-13

Sauvon seurakuntatoimisto

Pappilantie 2, 21530 Sauvo

Avoinna: ti  ja pe klo 9.15-15
tiistaisin myös klo 15-17.

Seurakuntatoimisto on kesätiistait suljettu, poikkeuksena
tiistait 25.6. ja 2.7. ja 13.8.  jolloin toimisto on tiistaina auki normaalisti.

Puhelin: (02) 4746 100

Vesa Tuominen