Uutisia ja ajankohtaista Paimion seurakunnassa

Mahdollisuus ehtoolliseen pääsiäisenä

1.4.2021 10.57

Pääsiäisenä on mahdollisuus nauttia ehtoollista sekä Paimiossa että Sauvossa.

Herran pöytään, ehtoolliselle ei ole seurakunnassamme koronatilanteen vuoksi päässyt helmikuun alun jälkeen. Pääsiäisenä ehtoolliselle pääsee sekä Paimiossa että Sauvossa.

Paimiossa

Kiirastorstaina 1.4. on mahdollisuus ehtoolliseen klo 15-18 välisenä aikana.

Pääsiäispäivänä sunnuntaina 4.4. klo 10 alkavaan messuun voi osallistua 6 seurakuntalaista.
Heille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa, on ehtoollismahdollisuus klo 10.45-11.30 Paimion kirkossa.

Sauvossa

Kiirastorstaina 1.4. messu Sauvon Sauvon kirkossa
Messun alkuliturgia klo 15, ehtoolliselle voi tulla klo 18.45 asti, jolloin alkaa loppuliturgia alttarin riisumisineen. Kirkossa saa olla korkeintaan kuusi seurakuntalaista kerrallaan.

Lauantaina 3.4. pääsiäisyön messu klo 23 Sauvon kirkossa. Messuun voi osallistua 6 seurakuntalaista.

Maanantaina 5.4. 2. pääsiäispäivän perhemessu klo 16 Sauvon kirkossa. Messuun voi osallistua 6 seurakuntalaista.
Heille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa, on ehtoollismahdollisuus klo 16.45-17.30 Sauvon kirkossa.

Kirkoissa on käytettävä kasvomaskia sekä noudatettava turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.