Uutisia ja ajankohtaista Paimion seurakunnassa

Uutislistaukseen

Jaettu kuva: vasemmalla Sauvon kirkon pääovet avoinna, oikealla jumalanpalvelus Räpälässä.

Jumalanpalveluksiin pääsee taas!

19.6.2020 10.41

Pahimman koronavirusepidemian ainakin toistaiseksi laannuttua jumalanpalvelukset ovat jälleen avoimia kaikelle kansalle!

Tervetuloa jumalanpalveluksiin!

Juhannusviikonlopun jumalanpalvelukset ovat seuraavasti:
Lauantaina 20.6.2020 klo 10 messu Sauvon kirkossa.
Kuljetus Paimiosta. Lähtö klo 9.30 Paimion kirkon parkkipaikalta, paluu messun jälkeen.

Sunnuntaina 21.6.2020 klo 10 Kansanlaulukirkko Räpälässä vanhalla kirkon paikalla (Sillankorvantie).
Huom! Isosilta Vanhalla Turuntiellä on suljettu liikenteeltä, joten kulku Moision kautta.

Tilaisuuksiin osallistujan tulee noudattaa turvaväliohjeistusta sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.