Matsimatka jääkiekko-otteluun Turkuun
Matsimatka on täynnä, mutta voit kysellä perutuspaikkoja suoraan Ritalta  sähköpostitse, WhatsApp viestillä tai tekstiviestillä.

Paimion seurakunta järjestää matsimatkan TPS:n kotiotteluun Turkuun.

Päivämäärä

lauantaina 10.12.2022

Ottelu

TPS - Porin Ässät

Lähtöaika ja -paikka

klo 16.00 Wanhalta (Pyölintie 3). Paluu heti ottelun päätyttyä.

Hinta sisältää matkat ja ottelun pääsylipun.

• Aikuiset 10 euroa
  • Lapset 7-16 v. 5 euroa.

Maksu kerätään bussissa, käteismaksu.

Ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen matsimatkalle tapahtuu tällä sivulla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova, ilmoittautumiset viimeistään 7.12.2022.

HUOM! Jos jo varattua matkaa ei peruuta viimeistään 7.12., pitää matka maksaa, vaikka matkalle ei osallistuisikaan.

Mahdolliset peruutukset Rita Smolanderille, puh. 044 0660 921, sähköposti rita.smolander(at)evl.fi).

Lisätietoja

Jos kaipaat lisätietoja, ole yhteydessä Rita Smolanderiin, rita.smolander(at)evl.fi tai 044 0660 921.

Tietosuojasta

Jos osallistuja on alle 13 vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Matsimatka 2022

Ilmoittautumislomake matsimatkalle

Matsimatka TPS - Ässät la 10.12. klo 17 otteluun on täynnä voit kysellä perutuspaikkoja suoraan Ritalta

Valitse vaihtoehto
Suostumus tietojen käsittelyyn
Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus
Ilmoittautuminen on sitova

Peruutus on tehtävä viimeistään 7.12.