uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 2.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Kesäilta kirkkopuistossa

Paimion seurakunta on olemassa juuri sinua varten. Seurakunta on monin tavoin mukana arkielämässä ja juhlassa. Seurakunta järjestää säännöllistä toimintaa, yksittäisiä tilaisuuksia ja erilaisia hetkiä kaikenikäisille.

Oikealla olevista linkeistä löydät seurakunnan eri tapahtumista tarkempia tietoja. Siellä on varmasti jotain sinullekin sopivaa!

Tilaisuudet sivulta löytyy tietoja yksittäisistä tilaisuuksista (esim. konsertit, retket ym.)

Viikko- ja kuukausitoimintasivuilta löytyy tietoja seurakunnan järjestämistä toistuvista tilaisuuksista (esim. raamattupiirit, miesten illat ym.) Toimintakausi jaetaan syys- ja kevätkauteen. Kesällä viikko- ja kuukausitoiminssa on pääsääntöisesti tauko.

Jumalanpalvelukset sivulla on tiedot Paimiossa toimitettavista jumalanpalveluksista.