uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Juhannus

Juhannuksen kirkkotilaisuudet: juhannusaattona, pe 22.6. sanajumalanpalvelus ja juhannusjuhla klo 19 Karunan kirkolla, bussikuljetus. Juhannuspäivänä, la 23.6. .... Lue lisää

Kesämusiikkia

Kesämusiikkia ke 27.6. klo 13 Paimion kirkossa. Esiintyjinä Maria Sapelkina ja Petri Kopponen. Lue lisää

Hoitohautojen kesäkukitus

Hoitohautojen kesäkukitus on aloitettu tiistaina 5.6. Pyydämme ystävällisesti omaisia...  Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho maanantaisin 13.8. asti lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Kesäilta kirkkopuistossa

Paimion seurakunta on olemassa juuri sinua varten. Seurakunta on monin tavoin mukana arkielämässä ja juhlassa. Seurakunta järjestää säännöllistä toimintaa, yksittäisiä tilaisuuksia ja erilaisia hetkiä kaikenikäisille.

Oikealla olevista linkeistä löydät seurakunnan eri tapahtumista tarkempia tietoja. Siellä on varmasti jotain sinullekin sopivaa!

Tilaisuudet sivulta löytyy tietoja yksittäisistä tilaisuuksista (esim. konsertit, retket ym.)

Viikko- ja kuukausitoimintasivuilta löytyy tietoja seurakunnan järjestämistä toistuvista tilaisuuksista (esim. raamattupiirit, miesten illat ym.) Toimintakausi jaetaan syys- ja kevätkauteen. Kesällä viikko- ja kuukausitoiminssa on pääsääntöisesti tauko.

Jumalanpalvelukset sivulla on tiedot Paimiossa toimitettavista jumalanpalveluksista.