Uutisia ja ajankohtaista Paimion seurakunnassa

Kirkkoherranvaalin vaalipaneelikeskustelu - lähetä kysymys

16.6.2021 11.33

Seurakunta järjestää kirkkoherranvirkaa hakeneille vaalipaneelikeskustelun tiistaina 17.8.2021 klo 18 alkaen Paimion kirkossa. Seurakuntalaiset voivat esittää kysymyksiä panelisteille.

Vaalipanelin juontajaksi on kutsuttu Kunnallislehden päätoimittaja Taina Tukia.  Vaalipaneelitilaisuus on avoin kaikille.

Mahdolliset koronarajoitukset saattavat vaikuttaa, montako henkilöä kirkkoon voidaan ottaa. Vaalipaneelitilaisuus striimataan suorana seurakunnan YouTube-kanavalla. Linkki tulee seurakunnan verkkosivuille lähempänä tilaisuuden alkamisajankohtaa.

Kysymyksiä seurakuntalaisilta

Seurakuntalaisilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille. Kysymyksen esittäminen tapahtuu joko lomakkeella tästä linkistä tai lähettämällä kysymys postitse osoitteeseen

Paimion seurakunta

kirkkoherranvaalipaneeli

Pyölintie 3

21530  PAIMIO

Kysymys on toimitettava seurakuntaan viimeistään tiistaina 10.8.2021.