Uutisia ja ajankohtaista Paimion seurakunnassa

Pääsiäisen jumalanpalvelukset poikkeusjärjestelyin

29.3.2021 19.06

Koronarajoitusten takia pääsiäisen jumalanpalveluksiin voi osallistua 6 henkilöä toimittavien henkilöiden lisäksi. Ehtoollismahdollisuus useampana päivänä.

Koronarajoitusten takia pääsiäisen jumalanpalvelukset toimitetaan poikkeusjärjestelyin voimassa olevien määräysten ja suositusten mukaisesti.

Kiirastorstai 1.4.2021

• Paimion kirkko on avoinna klo 15-18 hiljentymistä varten.
    Kirkon aukiolon aikana on mahdollisuus yksityiseen ehtoolliseen.

• Kiirastorstain messu klo 19 Paimion kirkossa.
    Messun toimittavat Mika Ahtola, Vesa Tuominen, Päivi Nurmi ja Armi Laakso

• Kiirastorstain messu klo 15 Sauvon kirkossa.
    Messun alkuliturgia klo 15, ehtoolliselle voi tulla klo 18.45 asti, jolloin alkaa loppuliturgia alttarin riisumisineen.
    Kirkossa saa olla korkeintaan kuusi seurakuntalaista kerrallaan.
    Messun toimittavat Kalle Elonheimo, Risto Räty ja Eeva Moilanen.

Pitkäperjantai 2.4.2021

• Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus klo 10 Paimion kirkossa.
    Jumalanpalvelukseen voi osallistua kuusi seurakuntalaista toimittavien henkilöiden lisäksi.
    Jumalanpalveluksen toimittavat Päivi Nurmi ja Petri Kopponen.

• Jeesuksen kuolinhetken hartaus klo 15 Sauvon kirkossa.
    Hartauteen voi osallistua kuusi seurakuntalaista toimittavien henkilöiden lisäksi.
    Hartauden toimittavat Kalle Elonheimo ja Eeva Moilanen.

Lauantai 3.4.2021

• Pääsiäisyön messu klo 23 Sauvon kirkossa.
    Messuun voi osallistua kuusi seurakuntalaista toimittavien henkilöiden lisäksi.
    Messun toimittavat Kalle Elonheimo ja Eeva Moilanen.

Pääsiäispäivä, sunnuntai 4.4.2021

• Pääsiäispäivän messu klo 10 Paimion kirkossa.
    Messuun voi osallistua kuusi seurakuntalaista toimittavien henkilöiden lisäksi.
    Mahdollisuus ehtoollisen klo 10.45-11.30 niille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa.
    Messun toimittavat Risto Räty ja Petri Kopponen.

2. pääsiäispäivä, maanantai 5.4.2021

• Pääsiäispäivän perhemessu klo 16 Sauvon kirkossa.
    Messuun voi osallistua kuusi seurakuntalaista toimittavien henkilöiden lisäksi.
    Perhemessuun kuuluu kasteen muistaminen. Seurakunnan YouTube-kanavalla messua seuraavat voivat sytyttää perheensä kastekynttilät messun ajaksi ja siten osallistua myös omilla toimillaan kasteen muistamiseen. Sauvon kirkkoon messuun tulevien - mahtuvien - kastekynttilät sytytetään ennen messun alkua ja sammutetaan kasteen muistamisen jälkeen.
    Mahdollisuus ehtoollisen klo 16.45-17.30 niille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa.
    Messun toimittavat Kalle Elonheimo, Armi Laakso ja Jutta Lahtinen.

Kirkossa on käytettävä kasvomaskia sekä noudatettava turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Tilaisuuksiin ei saa osallistua sairaana.

Pääsiäisen jumalanpalvelukset striimataan suorina seurakunnan YouTube-kanavalla, paitsi kiirastorstain messu Sauvossa striimataan Sauvo-Karunan kirkkoalueen Facebook-sivulla. Suorat linkit tulevat seurakunnan verkkosivuille ja Facebook-sivuille lähempänä tilaisuuksien alkamisaikaa.